2777
2789
عنوان

بدنسازی

60 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من بدنسازی ثبت نام کردم ی جلسه هم رفتم. انواع دستگاهارو داره و تردمیل و دوچرخه...

۷ . ۸ کیلو اصافه دارم 

ی سریا بهم میگن اشتباه کردی بدنسازی خوب نیست.

ولی من هم دوست دارم هم دیگه ثبت نام کردم. یعنی تاثیر نداره ؟؟واسه لاغری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلانک و رقص و پیاده روی

با قرص لاغری توی دو ماه و چند روز از ۹۵ کیلو رسیدم ۷۵

بازم ادامه میدم تا بشم ۷۰

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا