2789
عنوان

مشکلم با خانواده شوهر خانومای متاهل و سیاست مدار بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 31 پست
منم همینو میگم دیگاینا فردا پیرت میکنناین تازه اولشهشوهرت نباید ب مادرش حق بده

نباید حق بده ولی مادرشو میپرسته هرچی میگم فایده نداره حتی امشبم رفته میوه مورد علاقه مادرشو خریده از دلش دربیاره 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
نباید حق بده ولی مادرشو میپرسته هرچی میگم فایده نداره حتی امشبم رفته میوه مورد علاقه مادرشو خریده از ...

😐😐😐

الله اکبر

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان تقریبا یک هفتس ک قهره همسرم کلی منت کشی کرده کادو خریده ک مادرش آشتی کنه ولی نکرده

اصلا چرا قهر کرده؟ چرا همسرت کادو خریده و عذرخواهی کرده؟

خب نامزدین . باید با هم بیرون برین دیگه.

رفتار مادر شوهرت برات مهم نباشه در جوابشون بگو قسمت این بوده باشون معمولی باش نه بزارشون رو سرت نه ب ...

اینکه با بیرون رفتن من مشکل داره چکار کنم جاری بیشعورم میاد موقع رقص دست شوهرمو میگیره سعی میکنه من خراب کنه خودشو بالا ببره اینقدر ک ب شوهر من توجه داره ب شوهر خودش توجه نمیکنه مادرشوهرمم طرف اون عروسشه برادرشوهرمم هیچی بش نمیگه حتی خواهر جاریم ب خواهرشوهر گفت اینقدر ک مثلا گلابی ب سیب ک شوهر من باشه توجه میکنه ب شوهر خودش توجه نمیکنه

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

۴۰ ۵۰  کیلو از این میوه ها بخرین فریز کنین

چون قراره روزی ی کیلو ببرین بدین تا اشتی کنه

مثلا ی روز میگ چرا رقتی خونت پیش زنت

ی روز میگ چرا غذا زنتو خوردی

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
اصلا چرا قهر کرده؟ چرا همسرت کادو خریده و عذرخواهی کرده؟خب نامزدین . باید با هم بیرون برین دیگه.

خب منم همینو میگم .میگم بعد چندماه ما بیرون رفتیم مادرت حق نداره اینطور کنه یا تو کادو بخری ولی شوهرم اصلا متوجه این موضوع نیست فقط مادرش

۴۰ ۵۰ کیلو از این میوه ها بخرین فریز کنینچون قراره روزی ی کیلو ببرین بدین تا اشتی کنهمثلا ی روز میگ ...

خدا لعنتش کنه ی عفریته ای دومی نداره با تمام فامیل شوهرش قهره بت خانواده خودش نصفی کاته نصفی آدم نمیشماره همه از دستش دیوانه شدن

خب منم همینو میگم .میگم بعد چندماه ما بیرون رفتیم مادرت حق نداره اینطور کنه یا تو کادو بخری ولی شوهر ...

به نظرم مشکل مادرشوهرت نیست.

تو باید خیلی قاطع با شوهرت صحبت کنی و متوجهش کنی که شما کار اشتباهی نکردین.

به نظرم مشکل مادرشوهرت نیست.تو باید خیلی قاطع با شوهرت صحبت کنی و متوجهش کنی که شما کار اشتباهی نکرد ...

بخدا کلی بحث داریم راجع به این موضوع حتی امشب قلبم تیر کشید ولی این متوجه خودخواهی مادرش نیست و فکر میکنه مشکل ماییم

شما بودین چطور رفتارمیکردین

من خودم ک ب شخصه اصلا اهمیتی ب خواسته های بیجا و غیرمنطقی دیگران ندارم

مادر همسرمم اوایل از این حرکتا میکردن البته نه ب غلظت رفتار مادر همسر شما

خود همسرم بهشون گفت شما مادرمی فلانی خانومم نه شما میتونی در جایگاه همسرم باشی نه همسرم تو جایگاه شما

و واقعا نسبت ب رفتارهای نامناسب شون بی تفاوت بودن و نادیده میگرفتن دیگه تموم شد این کارا

سلام تاپیکاتون قفل بود 

اومدم اینجا 

دعای علوی مصری بخون ( در قرن سوم هجرت امام زمان عج به یکی از سادات علوی به نام محمد بن علی حسینی علوی ساکن مصر تو خواب یاد داده ) در گرفتاری های سخت خونده میشه و بینهایت موثر است 

شب جمعه مثلا ۱ نصف شب غسل جمعه کن و بعد نماز شب بخون و بعد دعای علوی مصری رو بخون 

در برنامه ی بازار هست دعای علوی مصری 

سلام تاپیکاتون قفل بود اومدم اینجا دعای علوی مصری بخون ( در قرن سوم هجرت امام زمان عج به یکی از سادا ...

مرسی گلم چشم دست درد نکنه خدا خیرت بده اکر دلت راضیه برا برادرم دعا کن خدا خیرت بده