2789

بچها من نمیدونم دیگه چطور رفتار کنم شما قاضی بگیدفقط توهین ب خودمو شوهرم نباشه 

اول اینکه من چندماه عقد کردم همو می‌خواستیم ولی مادرشوهرم میخواست کس دیگه ای برا شوهرم بگیره بعد منو شاید ۳هفته ماهی ۱بار دعوت کنه منم بدون دعوت نمیرم اونم میرم برمیگرده میگه ما تورو نمی‌خواستیم بگیریم یا وقت ازدواج شوهرم نبوده یبارم برگشته ب مادرم گفته ک چون ما مهمونشون بودیم مادرم ب احترام میزبان جوابشو نداده 

مورد بعدی اینکه من تو این چندماه یکبار مادرشوهرم زنگ نزده بم حالمو بپرسه 

و اینکه تو این مدت من فقط یکبار با شوهرم رفتیم بیرون شب چون هم من شاغلم هم همسرم درسته در طول روز ماهمو میبینم ولی خب شب باهم بیرون نبودیم اون ی شب مادرشوهرم ۱۰بار زنگ زد ک کجایی چکار میکنی تو ویلونی فلانی بهمانی چرا نمیایی از اینطور حرفا ک ما چون دیر وقت بود و نزدیک خونشون بودیم من رفتم شب خونشون خوابیدم صب زودم رفتم مادرش از اون روز قیافه گرفته با شوهرم قهره

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

الان تقریبا یک هفتس ک قهره همسرم کلی منت کشی کرده کادو خریده ک مادرش آشتی کنه ولی نکرده 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان تقریبا یک هفتس ک قهره همسرم کلی منت کشی کرده کادو خریده ک مادرش آشتی کنه ولی نکرده

ببخشید چرا قهره

مگ شوهرت سرش هوو  اورده

اسی اینا پیرت میکنن

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

دقیقا اشتباه همسرت همینجاست

ایشون کار اشتباهی نکرده ک بخاطرش منت کشی میکنه

ب این رفتارش ادامه بده مکافات خواهی داشت

این مشکلم با مادرشوهر 

حالا مشکلم با جاری 

جاری ک خودشو همش می‌چسبونه ب شوهرم همش با شوهرم میرقصه اسمشو همراه‌ جون میزاره یا قربون صدقش میره یا حتی وقتی ک من پیشش نیستم پیش جمع نشستم میره پیش شوهرم تعریف میکنه منو جلو جمع ضایعه میکنه تیکه میندازه ولی من حق جواب دادن بهشون ندارم 

این مشکلم با مادرشوهر حالا مشکلم با جاری جاری ک خودشو همش می‌چسبونه ب شوهرم همش با شوهرم میرقصه اسمش ...

این یکی مشکل از خانواده همسرت نیست مشکل از خود همسرته ک اجازه چنین رفتاری رو میده

ببخشید چرا قهرهمگ شوهرت سرش هوو اوردهاسی اینا پیرت میکنن

میگه حق نداری با زنت بری بیرون

این یکی مشکل از خانواده همسرت نیست مشکل از خود همسرته ک اجازه چنین رفتاری رو میده

شما بگو چطور بهش بگم همین پیام شمارو نشونش بدم من میگم میگه مثل خواهرمه تو بد میدونی

دقیقا اشتباه همسرت همینجاستایشون کار اشتباهی نکرده ک بخاطرش منت کشی میکنهب این رفتارش ادامه بده مکاف ...

شما بودین چطور رفتارمیکردین

میگه حق نداری با زنت بری بیرون

منم همینو میگم دیگ

اینا فردا پیرت میکنن

این تازه اولشه

شوهرت نباید ب مادرش حق بده 

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

رفتار مادر شوهرت برات مهم نباشه در جوابشون بگو قسمت این بوده باشون معمولی باش نه بزارشون رو سرت نه بهشون بی احترامی کن

ولی در مورد جاریت پ ا ر ش کن از جاری هایی که اینجوری  میخان با چسبیدن به شوهر طرف حرسشو در بیارن متنفرم