2777
2789

سلام بچه ها تو تاپیکای قبلم گفتم ضرر مالی کردیم حالا خواهر شوهر بزرگم دو روزه زنگ میزنه که قدر مارو بدون تو زندگیت دخالت نمی‌کنیم آدم باید عقل داشته باشه بفهمه پولاشو‌ کجا سرمایه گذاری می‌کنه... اینارو لا به لای حرفاش میگه واقعا خیلیییی ناراحتم می‌کنه حرفاش منم چون بیست سال ازم بزرگتره هیچی نمی‌گم حرمتشو نگه میدارم امروز چندباری خواستم بلاکش کنم بنظر شما باید با این آدم ها چیکار کرد؟ ویژگی های اخلاقیش👇👇

(اصلا آدم منطقی نیست فوق العاده حق به جانبه و همش دوسداره بگه من خیلی بدبختم... بشدت مهر طلبه ولی فکر می‌کنه مهربونه خیلی وقتا حرفاشو با نیش و کنایه میزنه و در کل اگه بدونه از چیزی نارحت میشی مدام تکرار می‌کنه)

من اوایل خیلی باهاش خوب بودم اونم خوب بود بعد دیدم کم کم داره اذیتم می‌کنه و همش با کنایه حرف میزنه ازش فاصله گرفتم وقتایی که میبینمش خیلی با احترام و محبت رفتار میکنم و مجبورم با حرفاش که صد در صد مخالفم موافقت کنم آیا این روش درسته؟

بلاک نکن ولی دیگه بهش سلامم نکن من همینکارو کردم می بینمش اصلا سلام‌نمیکنم‌باهاش حرف نمیزنم بلاک هم نکردمش کلا باهم حرف نمی زنیم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
بلاک نکن ولی دیگه بهش سلامم نکن من همینکارو کردم می بینمش اصلا سلام‌نمیکنم‌باهاش حرف نمیزنم بلاک هم ...

می‌دونی این از اوناس که میره همه جارو پر می‌کنه فلانی داداشمونو آزمون گرفته و ..... و منم دلم نمیاد با شوهرم قطع رابطه شن فقط دوستدارم خودم فاصله بگیرم اما با فاصله گرفتنم باز دوماهی یبار نیششو میزنه و میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونی این از اوناس که میره همه جارو پر می‌کنه فلانی داداشمونو آزمون گرفته و ..... و منم دلم نمیاد ...

بذار بگه به درک

اصلا برات مهم نباشع.

خواهرشوهر عوضی منم از اول ارث باباشو از من طلب داره انگار

من دیگه اون احمق سابق نیستم که چیزی بهش نگم و احترامشو نگه دارم

بخواد پاشو از گلیمش دراز تر کنه حالشو میگیرم

تاحالا هم یکبار حالشو گرفتم بعد از اونم ندیدمش

والا این روزایی که داره میگذره جوونیه منه و دیگه هم برنمیگرده.چرا باید مثل احمقا باشم تا هرکی هرکاری دلش خواست بکنه ؟

می‌دونی این از اوناس که میره همه جارو پر می‌کنه فلانی داداشمونو آزمون گرفته و ..... و منم دلم نمیاد ...

چه ربطی شوهر من با خواهرش خوبه پای اون وسط دعواهای ما کشیده نشده

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊