2777
2789
عنوان

موقع دعوا با شوهرم خودزنی میکنم

280 بازدید | 12 پست

بخاطر فتنه خانوادش و فسکی این ناراحت شدم خودمو میزدم و تهدید به خودکشی میکردم

هرروز هم میرفت به خانوادش میگفت و اونا میگفتن طلاقش بده با اینکه خوده عوضیشون اذیتم میکردن  

اخرشم دعوا کردیم 7ماهه قهریم باهم

کسی مثل من رفتار میکرد تهش چی شد >؟

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا خودتو میزنی؟!

ازم صدا و عکس میگرفت واسه باباش میفرستاد بعدش میگفت ببخشید بعد پدرمادرش فهشم میدادن

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
یعنی چی خودزنی میکنی؟به صورت خودت میزنی یا چاقو برمیداری

به صورتم میزدم تو دعوا  

ازم عکس . صدا ضبط میکرد واسه خانوادش میفرستاد

اذیتممیکرد منم نمیتونستم کاری کنم جیغ میزدم

به صورتم میزدم تو دعوا ازم عکس . صدا ضبط میکرد واسه خانوادش میفرستاداذیتممیکرد منم نمیتونستم کاری ک ...

از شما عکس میگرفت میفرستاد واسه خانوادش؟چقدر عجیب دفعه بعدی به جای اینکه خودت رو بزنی گوشیش رو خورد کن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

از شما عکس میگرفت میفرستاد واسه خانوادش؟چقدر عجیب دفعه بعدی به جای اینکه خودت رو بزنی گوشیش رو خورد ...

اره بخاطر همین دیوونم کرده بود خیلی گریه میکردم حتی وقتی خوش بودیم باباش زنگ میزد میگفت چرا دعوا میکنین

خیلی فهشم دادن گفتن دختره دییوونه مادرشوهرم چه حرفا که نزد بهم تو شهر هرجا نشستن گفتن مشکل داره

اره بخاطر همین دیوونم کرده بود خیلی گریه میکردم حتی وقتی خوش بودیم باباش زنگ میزد میگفت چرا دعوا میک ...

عجب خانواده عجیبی هستن چجوری تحمل میکنی؟بچه داری؟

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

عجب خانواده عجیبی هستن چجوری تحمل میکنی؟بچه داری؟

نه تو عقدیم

خانواده اونا بد نبودن 

انقدر خاله هامو بابام غتنه کردن اونارو وحشی کردن

اره بخاطر همین دیوونم کرده بود خیلی گریه میکردم حتی وقتی خوش بودیم باباش زنگ میزد میگفت چرا دعوا میک ...

خواهر داری؟دفعه بعدی که دعوا شد با خواهرت هماهنگ کن به خانوادت نگه توهم ازش فیلم بگیر بفرست واسه خواهرت ک به شوهرت زنگ بزنه چرا دعوا میکنید

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

خواهر داری؟دفعه بعدی که دعوا شد با خواهرت هماهنگ کن به خانوادت نگه توهم ازش فیلم بگیر بفرست واسه خوا ...

نه تک فرزندم مادرمم پشت شوهرمه همیشه

نمیتونم طلاق بگیرم مامانم نمیزاره