2777
2789

من بودم سود که داره ولی بستگی به فروشت و تولیدی داری یا جای ارزان سراغ داری که بتونی سود کنی مثال یه چیزی به قیمت صدتومن تو بگیری وتو دی جی کالا هم 180بفروشی اونا کارمزد و.. کم میکنن 150 بهت میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم سود که داره ولی بستگی به فروشت و تولیدی داری یا جای ارزان سراغ داری که بتونی سود کنی مثال یه ...

برای شروع فقط مدارک و کد پستی میخواد؟

من شنیدم برای نقد کردن انگار دستگاه خاصی میخواد و نیاز به سرمایه زیاد هست

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
برای شروع فقط مدارک و کد پستی میخواد؟من شنیدم برای نقد کردن انگار دستگاه خاصی میخواد و نیاز به سرمای ...

نه دستگاه نمیخواد فقط باید انبار نزدیکتون باشه وماشین داشته باشین شما فقط بسته بندی میکنی میفرستی انبار اونجا لیبل میزنن و...

نه دستگاه نمیخواد فقط باید انبار نزدیکتون باشه وماشین داشته باشین شما فقط بسته بندی میکنی میفرستی ان ...

میشه من ازتون‌دو تا سوال بپرسم لطفا چون شما فروشنده هستید🥺

اگه خودمون‌پرینتر‌لیبل زن نداشته باشیم ببریم انبار برامون بزنه روندش چجوری هست؟ 

چجوری باید کالارو‌همونجوری‌ با جعبه تحویل بدیم چه مدلی اصلا؟ کدوم قسمت اصلا باید بریم که برامون لیبل بزنه ، همون با جعبه خوده محصول ببریم‌ لیبل بزنن؟

چجوری بسته بندی کنیم بفرستیم انبار که لیبل بزنن؟

عزیزم اگه شکستنی باشه یا وسیله حساس هس خودتون پلاستیک ضربه گیر یا سلفون بکشین که شکسته یا باز نشه چون کارگرا رعایت نمیکنن محصولات همش پرت میکنن موقه تخلیه بار ضررش هم بعهده خودتونه.. بعدم ببری نزدیکترین انبار دیجیکالا  خودتون راهنماییت میکنن میگن کدوم قسمت فروشندگانه همونجا لیبل میزنن و تو کارتن با بقیه سفارشات مشتری وسیله میزارن میفرستن تو فقط باید تو بازه زمانی که میدن محصولت برسونی انبار وتأیید سفارشت بزنی