2777
2789
عنوان

پوستم کلفت شده

158 بازدید | 18 پست

بابام نزاشت درس بخونم دبیریستان رشتمو عوض کرد کتکم زد مامانمو میزد شوهر کردم ناراضی بود چون نظامی بود پشتم رفت بد گفت جلو خانواده شوهرم دعوا راه انداخت بین ما طلاقمو میخاست بگیره خانواده شوهرم فهشم دادن هرچی خواستن گفتن

تو شهر گفتن  دختره دیوونست 

دانشگاه 4سال عقب موندم الانم برگشتم خونه بابام 

بعد کلی بدبختی کشیدن و حرف شنیدن از فامیل و مردم الان بعد 7ماه ول کردن شوهرم 

احساس میکنم پوستم کلفت شده   

فقط خدا و مادرمو و دارم همین 

دلم خوشه به این دوتا

شماهام شل بگیرین مشکلاتتونو رد میشه 

الان 21سالمه خیلی ضربه خوردم ولی شل کردم واسه خودم بهتر شد    

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری

چی چجوری؟  

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
😕😕

چرا  

شل میکنی زندگی رو

اها  

بخدا نمیدونم چم شده اول اینکه نمازامو سروقت شروع کردم به خوندن بعدش هرروز دعای عهد و توسل و زیارت عاشورا میخونم

خالم اینا و همسایه هامون میگن چجوری انقدر حالت خوبه با این همه بدبختی  

به منم یاد بده

همین دعاهارو هرروز بخون بگو خدا ناراحتی و افسردگی و از دلت ببره و اماده پذیرش خوشی بکندت

نمازاتم بخون مخصوصا نماز صبحت به یه هفته نکشیده اوکی میشی

من ماه اول خیلی حالم بد بود خیلی   

ولی به خودم گفتم من افسرده بشم دشمنام خوشحال میشن

باورت میشه رفتم یکی بهم گفن طلسم روت بوده

نماز بلد نیستم

دوست داری بگم بهت؟

اره

نماز صبح بعد اذان

دو رکعته اول اقتدا میکنیم نماز صبح میخونیم ،حمد و توحید بعدش رکوع و بعدش سجده

ذکر رکوع 3بار سبحان الله ذکر سجده 3بار سبحان الله

در رکعت دوم بعد حمد و توحید قنوت داریم که دعاش و باید حفظ کنی تو اینترنت اموزش نماز هارو زده

بعدم نماز ظهر و عصر هستش که هر کدومشون 4رکعته

نماز شب هم یه 3رکعتی که نماز مغربه یکیش هم 4رکعته نماز عشا میگن بهش