من یه خواستگار دارم که حدود هفت، هشت بار باهم رفتیم بیرون برای آشنایی. ایشون همیشه منو توی بهترین تیپم و با آرایش میدید.تااینکه امروز اتفاقی توی پاساژهمو دیدیم. امروز بی هیچ آرایشی و با تیپ خیلی ساده بودم. تا به هم برخوردیم خیلی خجالت کشیدم. چون قیافم با آرایش زمین تاآسمون با بعد آرایشم فرق میکنه.الان خیلی نگرانم که نظرش درموردم عوض بشه. امشب توتلگرام پیام داد که آیا چیزیت بود؟ به نظر خیلی بی حال میومدی. حالا چیکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه جلو خواستگارات سعی کن خودت باشی یعنی حداقل یه بار بدون آرایش باش یا پاشنه بلند نپوش به خدا یکی میگفت شوهرش میخواد ازش جدا بشه چون روز خواستگاری این پاشنه دار پوشیده قد واقعیشو ندیده
ای انسان ! چه چیزی تو را به پروردگار بزرگوارت مغرور کرده است ؟ انفطار آیه 6 علوم سیاسی خوان🎓