2777
2789
عنوان

دیده شدن با صورت بدون آرایش

7923 بازدید | 38 پست

من یه خواستگار دارم که حدود هفت، هشت بار باهم رفتیم بیرون برای آشنایی. ایشون همیشه منو توی بهترین تیپم و با آرایش میدید.تااینکه امروز اتفاقی توی پاساژهمو دیدیم. امروز بی هیچ آرایشی و با تیپ خیلی ساده بودم. تا به هم برخوردیم خیلی خجالت کشیدم. چون قیافم با آرایش زمین تاآسمون با بعد آرایشم فرق میکنه.الان خیلی نگرانم که نظرش درموردم عوض بشه. امشب توتلگرام پیام داد که آیا چیزیت بود؟ به نظر خیلی بی حال میومدی.   حالا چیکار کنم؟         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه جلو خواستگارات سعی کن خودت باشی یعنی حداقل یه بار بدون آرایش باش یا پاشنه بلند نپوش به خدا یکی میگفت شوهرش میخواد ازش جدا بشه چون روز خواستگاری این پاشنه دار پوشیده قد واقعیشو ندیده 

ای انسان ! چه چیزی تو را به پروردگار بزرگوارت مغرور کرده است ؟ انفطار آیه 6 علوم سیاسی خوان🎓

سعی هم کن که یه روزایی آرایش نداشته باشی که میاد خونتون

موهاتو مرتب باشه و ابروهاتو مرتب باشه و بند انداخته باشی و یه فر مژه بزنی و حالا یکم رژ کمرنگ خیلی هم خوب و قشنگه اینجوری

اتفاقا اکثر آقایون نظرشون اینه خانم هاشو بدون آرایش زیبا ترن 

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
 خوب شد زود تر چهره ی واقعیتو دید بعد عقد میدید شاید نظرش عوض میشد.... 

چهره واقعي خخخخ 

ببخشيد ياد اون روي سگ افتادم ... 😂😂😂

منظورم با استارتر نيستا

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

من که دوست بودم با شوهرم با هر قیافه داغون شب نخوابیده مریض چشم پف کرده همع جوره دیده بود منو

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!