2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه فکر میکنن میخوای شوهر هاشونو بدزدی یا حسادتشونو میکنی در نتیجه فرق نداره شاغل باشی یا بیکار کلا سخته شرایط

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عالی. من چندسال مطلقه بودم هیچ نگاه بدی بهم نشد تو جامعه‌ هم کار کردم هم تفریح کردم هم کلاس رفتم. ای ...

یعنی میدونستن مطلقه هستی؟؟ رفتارشون مثل وفتی بود که با شوهرت زندگی میکردی؟ 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .

تا وقتی خودمون نگاهمون اینجوریه 

خب چ انتظاری از بقیه داریم ؟؟؟.

زن مطلقه زن بیوه ❌❌❌

گور بابای مردم

تو یک انسانی که حق زندگی داره 

نذار یک تجربه تلخ جلوی پیشرفتت رو بگیره 

نذار حرف مردم ازارت بده 

چون برای هرچیزی ی حرفی دارن این ملت 

بیخیال باش و فقط برای پیشرفت خودت تلاش کن 

وقتی میبینن ادم قوی بودی و موفق شدی

لال میشن

خیلی سخته. در محل کارم خانمی داشتیم که یک پسر ۱۲ ساله داشت و جدا شده بود. هیچ کس نمی دونست تا این که یک شب همه همکارها را دعوت کردن رستوران. و اونجا بود که پسرشو همراهش آورده بود

‌از فردای اون روز یه آقایی تو محل کارمون همش احساس میکرد این خانم بهش توجه داره. در صورتی که اینطور نبود و با همه خوش اخلاق بود و بر خوردش با همه یکسان بود. منم هر بار باهاش صحبت میکردم میدیدم همه ی دغدغه اش مسائل پسرشه. ولی واقعا حالم از فرهنگمون به هم خورد.