2777
2789
عنوان

پریود

119 بازدید | 12 پست

سلام خانما 

من پریودای خیلی دردناکی دارم فقط روز اول اینطوره 

و با اینکه استانه دردم خیلی بالاست ولی درد روز اول رو نمیتونم تحمل کنم 

و متاسفانه اینقدر قرص مسکن استفاده کردم زخم معده گرفتم و نمیتونم دیگه ژلوفن و.. بخورم 

۴ روز دیگه موعدمه از الان تب کردم 

توروخدا اگر راهکاری برای کاهش درد دارین بهم بگید

با چای نبات و اینا هم خوب نمیشم 😞😭

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل کوفته دم کن بخور همون چایی کوهی عرق نعنا پونه آذربه ار عطاری بگیر بخور

تاثیر داره واقعا ؟؟

شما خودت استفاده میکنی؟

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
کیسه آب گرم. دوش آبگرم. خوب نمیکنه ولی کمتر میشه

اره کیسه ابگرم که میزارم 

ولی بازم دردشو برام قابل تحمل نمیکنه😞

تاثیر داره واقعا ؟؟شما خودت استفاده میکنی؟

من درد شدیدی ندارم  ولی مامانم خیلی همیشه درد داره و آذربه پونه میخوره و همیشه یه پارچه نخی دور کمرت ببند

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

من درد شدیدی ندارم ولی مامانم خیلی همیشه درد داره و آذربه پونه میخوره و همیشه یه پارچه نخی دور کمرت ...

مرسی عزیز دلم 

امتحان میکنم حتما 

خدا خیرت بده❤️

مرسی عزیز دلم امتحان میکنم حتما خدا خیرت بده❤️

قربانت حالا اول آذربه بخور 

گل کوفته هم خوبه دردو میندازه ولی خونریزی شدید میکنه 

بنظرم با عرقیات پیش برو ایشالا دیگه نیازی به مسکن نباشه❤

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اگه معده ت خرابه شیاف بذار

وای گذاشتم به گفته دکترم

توی مدفوعم خون دیدم. اونم منع کرد  گفت سندروم روده تحریک پذیر داری😭

قربانت حالا اول آذربه بخور گل کوفته هم خوبه دردو میندازه ولی خونریزی شدید میکنه بنظرم با عرقیات پیش ...

مرسی گلم 

انشاالله