2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

110 بازدید | 12 پست

یه نفر از دیشب تا الان نزدیک 6-7 بار زنگ زده به من.اولین بار که برداشتم مرده گفت زنگ زده بودی؟شمارت رو گوشیم افتاده .گفتم اشتباه گرفتی و بازم حرفشو تکرار میکرد.چک کردم دیدم اصلا تا به حال به همچین شماره ای زنگ نزده بودم.دیشب ساعت 11، 3 بار زنگ زد امروز هم 3-4 بار.از تو مخاطبین هم بلاکش کردم اما بازهم میتونه زنگ بزنه و حتی امروز با وجود اینکه بلاک بود تونستم جواب تلفنش رو بدم.

کسی میدونه باید چیکار کنم و چرا اینجوریه؟؟؟؟تورو خدا بگین :((

ممنون میشم من رو در تاپیک های کتاب تگ کنین❤✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی مسدودش کردی باز باهمون شماره بهت زنگ میزنه مگه میشه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

گفتم.مسدود کردم باز هم میتونه زنگ بزنه و ول نمیکنه

جواب نده پس. مسدود نشده دوباره برو نگاه کن ببین رفع مسدودیت نزدی یه وقت

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بده شوهرت یا پدرت جدی جواب بده تا بیخیال شه

پدرم امروز صبح بهش زنگ زد. اینجور که متوجه شد مغازه لباس داره و گفت اگه دوباره تماس گرفته شد بگو شمارتو حذف کنن یه همچین چیزی. ولی وقتی امروز جواب دادم فقط گفت سلام خوبی؟ بعد گفتم بفرمایین یه چند لحظه بعد گفت بعدا زنگ  میزنم و قطع کرد:/

یعنی چی مسدودش کردی باز باهمون شماره بهت زنگ میزنه مگه میشه

اره خیلیییی عجیبه برام :( اکانت هاشو هم چک کردم هیچی نداشت.نه تلگرام نه بله نه ایتا