2777
2789
عنوان

بابچه دوساله میشه رفت دانشگاه

307 بازدید | 19 پست

سلام من ۲۳ سالمه یه بچه ۲ ساله دارم خیلی دوست دارم برم دانشگاه شوهرمم میگه من بهت کمک میکنم الان  اگه میخوای برو ولی چون خودم چندساله ازدرس فاصله گرفتم حس میکنم مغزم نمیکشه کسی تجربه ای داره؟

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

اره عزیزم میشه چرا نمیشه

به کدوم رشته علاقه داری؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بدی مادر و مادر شوهر نگهدارن اونم اگه رشته های پزشکی یا پیرا یا فرهنگیان قبول شدی برو بقیه اش زیاد ارزش نداره 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اره میشهماامانم بعد سه تا بچه منو باردار بوده میرفته😂🚶‍♂️برا فوق

چه خوب شوهرمنم میگه الان زمان بهتریه تا بعد هم بچمون ازشیر وایناگرفته شده هم من ادمیم که میدونم اگه نرم تاابد حسرتش باهام میمونه حتی اگه ازنظر خیلیا بی معنی باشه

اره عزیزم میشه چرا نمیشهبه کدوم رشته علاقه داری؟

حقیقتش نمیدونم دوست دارم یه رشته ای باشه که بعدا بتونم باهاش آزمون استخدامی شرکت کنم

اگه اراده شو داری برو مهم تر از همه اینکه به دلت نمونه

آره برام خیلی مهمه بعدما توساختمون مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم دوست دارم حداقل تاوقتی اینجاییم یه سودی ازاین آب گل الود بهم برسه😂 شوهرمم شیفت میره سرکار هرماه سه هفته صبح تا ساعت ۳ ۴خونس

سنی نداری که میگی مغزم نکشه. تلاشت رو بکن. زمان ما همه سه چهار سال پشت کنکور بودن الان خیلی راحتتر شده دانشگاه رفتن. موفق باشی. اگه کسی رو هم نداری کمکت باشه پرستار بگیر یا مهد بذار.