سلام من ۲۳ سالمه یه بچه ۲ ساله دارم خیلی دوست دارم برم دانشگاه شوهرمم میگه من بهت کمک میکنم الان اگه میخوای برو ولی چون خودم چندساله ازدرس فاصله گرفتم حس میکنم مغزم نمیکشه کسی تجربه ای داره؟
مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره میشهماامانم بعد سه تا بچه منو باردار بوده میرفته😂🚶♂️برا فوق
چه خوب شوهرمنم میگه الان زمان بهتریه تا بعد هم بچمون ازشیر وایناگرفته شده هم من ادمیم که میدونم اگه نرم تاابد حسرتش باهام میمونه حتی اگه ازنظر خیلیا بی معنی باشه
اگه اراده شو داری برو مهم تر از همه اینکه به دلت نمونه
آره برام خیلی مهمه بعدما توساختمون مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم دوست دارم حداقل تاوقتی اینجاییم یه سودی ازاین آب گل الود بهم برسه😂 شوهرمم شیفت میره سرکار هرماه سه هفته صبح تا ساعت ۳ ۴خونس
سنی نداری که میگی مغزم نکشه. تلاشت رو بکن. زمان ما همه سه چهار سال پشت کنکور بودن الان خیلی راحتتر شده دانشگاه رفتن. موفق باشی. اگه کسی رو هم نداری کمکت باشه پرستار بگیر یا مهد بذار.