2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت تو چه مرحله ای از بلوغ ؟ جهش قدی هم داشته یا نه ؟

۸ سالشه

فقط سینه هاش کمی انگار باد کرده و موهاش چرب میشه.

قدش ۱۳۰. جهش نداشته. ولس سن استخوانیش ۱۰ سال نشون داد.

۸ سالشهفقط سینه هاش کمی انگار باد کرده و موهاش چرب میشه.قدش ۱۳۰. جهش نداشته. ولس سن استخوانیش ۱۰ سال ...

آمپول رو شروع کردی ؟ اگه شروع کردی دیگه توکل کن بخدا خیلی هم تحقیق نکن چون سردرگم میشی ، اگه هم شروع نکردی به نظرم نظر یه دکتر دیگه ای رو هم بپرس 

بلوغش زودرس بود ؟

ببین من دخترم وقتی ۷ سال و نیم بود رشد موی زاید داشت 

دکتر رفتم آزمایش و سونو نرمال بود ولی سن استخوانی بین ۹و نیم ۱۰ سال بود, وقتی ۸ سال و ۶ ماه بود سینه ش جوانه زد با قد 

۱۲۷ بدنش هم بو‌عرق گرفت موهای سرش هم چرب شد 

دکتر گفت بلوغ زودرس نیست ولی قدش کوتاه میشه باید توقف بلوغ و هورمون رشد بزنی ، چون تصمیم گیری واسم سخت بود رفتم نظر یه دکتر دیگه ای رو پرسیدم گفت قطعا نیاز به دارو داره ولی الان نه ، الان بلوغ شروع شده و بچه جهش قدی داره بعد جهش قدی اگه جهش خوبی نداشت درمان رو شروع میکنیم 

حالا نمی‌دونم حرف کدوم دکتر درست تر هست دیگه من درمان رو فعلا شروع نکردم ولی دایم استرس دارم 

البته اگه درمان رو شروع میکردم هم باز استرس داشتم که نکنه اشتباه کردم 

سن استخوانی دخترم هم رفته بود جلوتر بین ۱۰و نیم ۱۱ سال بود 

دکتر اولی هم گفت قد دخترم بدون درمان ۱۴۸ میشه با درمان نهایت ۴ یا ۵ سانت بیشتر ولی دکتر دومی گفت تا جهش رد نشه نمیشه دقیق گفت الان با این شرایط زیر ۱۵۰ ولی باید منتظر باشیم ببینیم جهش قدی چطوری پیش میره 

خلاصه منم حسابی سردرگم شدم بخاطر همین میگم اگه درمان رو شروع کردی دیگه زیاد تحقیق نکن بین دکترا اختلاف نظر هست 

البته اگه بلوغ دخترت زودرس هست صددرصد باید درمان کنی و شک نکن 

دکتر اولی هم گفت قد دخترم بدون درمان ۱۴۸ میشه با درمان نهایت ۴ یا ۵ سانت بیشتر ولی دکتر دومی گفت تا ...

عزیزم قبل آزمایشات مشکوک بود

ولی بعد آزمایشات گفت بلوغش شروع شده

پس باید درمان کنم.

خدایا یعنی دخترم حتی به ۱۶۰ نمیرسه🥺🥺

عزیزم قبل آزمایشات مشکوک بودولی بعد آزمایشات گفت بلوغش شروع شدهپس باید درمان کنم.خدایا یعنی دخترم حت ...

آره دختر منم بلوغش شروع شده تو آزمایش هورمون های بلوغ رفته بود بالا سینه اش هم بزرگتر شده نه خیلی بزرگ ولی از حالت صاف و تخت بودن خارج شده ولی از روی لباس مشخص نیست 

الان ۸ سال و ۱۱ ماه قدش ۱۳۰ ببین اگه دکتر گفته بلوغش زودرس حتما باید درمان کنی اگه دکترش دکتر خوبیه ...

آزه گفت شروع شده.

ببین اندازه رحم و فولیکولهای دختر شما چند بود؟؟