2777
2789
عنوان

ده ساله شدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 68 پست
سلام مبارک باشه واقعا دوست دارم از تجارب ناب برامون بگی اگر دوس داری ده سال خیلی هستااااا

تجربه که چه عرض کنم ولی اینجا دید منو خیلی بازتر کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون می خوام اون تاپیک رو ببندم گفتم شاید پاسخی که بهتون دادم رو نخونید: خواستم بگم خیلی بد منو له کردی!!! چه طور ممکنه من از روی کنجکاوی بشینم پای عر زدن یه نفر در حالی که خودم کلی مشکل دارم... قضاوت شما بی رحمانه بود که به من گفتی شاید از روی زرنگی و کنجکاوی پیشش می شینی... اونجام گفتم حرف زدن با اون هیییچ جذابیتی برای من نداره.

کاش بهم توهین نمی کردی... من اومده بودم راهکار بخوام

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
چون می خوام اون تاپیک رو ببندم گفتم شاید پاسخی که بهتون دادم رو نخونید: خواستم بگم خیلی بد منو له کر ...

عه اومدم بخونم دیدم پاک کردی 

عزیزم توهین یا له کردنی توی کار نیست .هر چی هست از روی دلسوزیه .من و این همه کاربر که تو تاپیکت بودن  با شما خصومت شخصی نداریم  که بخوایم له بکنیم یا نکنیم 

واقعا ادم تو این دور و زمونه اینهمه اخبار بد و ناراحت کننده میشنوه چطور میتونه با دوبار دیدن به این راحتی شمارشو بده به یه ادم غریبه مشکوک و تا این حد باهاش صمیمی بشه که حتی به گفته خودتون سعی کنه شوهر اون ادم غریبه رو تشویق کنه اینترنت بخره و رفت و امد داشته باشه و اینا ...

من واقعا شاخ دراوردم از کار شما و گفتم یا از روی سادگیه یا هم لابد  ادم زبر و زرنگی هستین و میتونین این رابطه رو مدیریت کنین .من نه قصد توهین دارم نه له کردن ..تاپیکو زود حذف کردی دیگه نمیدونم در ادامه چی گفتی ولی لطفا مواظب خودت باش و به همه اعتماد نکن