2777
2789

این تئوری انتخاب به زبان ساده است

یعنی ما نمیتونیم چیزی که پیش میاد رو تعیین کنیم ولی میتونیم واکنش خودمون در برابر اون اتفاق رو تعیین کنیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تئوری انتخاب به زبان ساده استیعنی ما نمیتونیم چیزی که پیش میاد رو تعیین کنیم ولی میتونیم واکنش خ ...

خب چه کمکی میتونه بهمون بکنه 

همینش رو نمیفهمم

مثلا یه فاجعه رخ میده برای من

چه خوشحال بشم چه غمگین چه تاثیری داره

این که تو داری خودت زندگی خودت کنترل میکنیخودت میخای چه اتفاقی برات بیفته خلاصه ش میشه همین

نمیشه که اخه

یعنی عوامل تاثیررگذار نیستن؟اگه اینطوریه که کتاب زردی بیش نیست

خب چه کمکی میتونه بهمون بکنه همینش رو نمیفهمممثلا یه فاجعه رخ میده برای منچه خوشحال بشم چه غمگین چه ...

اینکه یه عمر بخاطرش خودتو ناراحت کنی 

یا اینکه بشینی دلیلش و راه حلش رو پیدا کنی و از وقوع دوباره اش جلوگیری کنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اینکه یه عمر بخاطرش خودتو ناراحت کنی یا اینکه بشینی دلیلش و راه حلش رو پیدا کنی و از وقوع دوباره اش ...

اها فهمیدم خیلی ممنون

فقط یه سوال

اگه جبران ناپذیر باشه چکار باید کرد

اها فهمیدم خیلی ممنونفقط یه سوالاگه جبران ناپذیر باشه چکار باید کرد

خیلی مسائل اصلش جبران نمیشه

ولی تبعاتش میشه