2777
2789
عنوان

شوهرتون تو طول روز چند بار تماس میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 30 پست
هووووف خدا صبرت بده بگو خیالت راحت من از شما بیشتر به فکر بچه هستم ادمای وسواس و حساس اعصاب فولادین ...

به خدا خیلی سخته همه رو میگه اولین بار مطرح کردم! 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خیلی سخته همه رو میگه اولین بار مطرح کردم!

بگو خودت یادت میره چون مدام تو فکری 

بگو من حواسم به همه چی هست وقتی زیاد تکرار میکنی اعصابم خورد میشه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
قدر شوهرتو بدون گلم

قدرشو میدونم عزیزم ولی من نگرانشم این همه تکرار کردم سوال بعدشم یادش نژاد به نظرت عادیه؟!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
بگو خودت یادت میره چون مدام تو فکری بگو من حواسم به همه چی هست وقتی زیاد تکرار میکنی اعصابم خورد میش ...

کاش فایده داشت باورت میشه دیگه به زنگ تماس تلفن واکنش نشون میدم چون میدونم یه موضوع تکراریه و من باید دو ساعت زمان بزارم که اولین بارت نیست که داری میپرسی

مال من که زنگ نمیزنه اگرم زنگ بزنه سریع میگه گوشی را بده دخترم و با اون حرف میزنه روان پریش

خوب حتما وقتش محدوده میدونم دوست داری بیشتر باهات صحبت کنه ولی خوب اقتضای کارشه 

فک کنم بد توضیح دادم همسرم روزی پونزده تا بیست بار شایدم بیشتر تماس میگیره ، شیش هفتاش فقط واسه بچست 

باقیش موضوعات دیگه که تکراریه و همه رو میگه اولین بار مطرح کردم

روزی دوبار اگ سرش خلوت باشه سه بار هم میشه خودمم اگ کار واجب داشته باشم در روز یه بار میزنگم بیشتر مواقع چت می‌کنم باهاش خوشم نمیاد اون زنگ بزنه یا خودم زنگ بزنم بهش همیشه هم میگ چرا زنگ نمیزنی بهم 😂

کاش فایده داشت باورت میشه دیگه به زنگ تماس تلفن واکنش نشون میدم چون میدونم یه موضوع تکراریه و من بای ...

تازگی اینطور شده ؟یا قبلنم یادش میرفت که سوال پرسیده

روزی دوبار اگ سرش خلوت باشه سه بار هم میشه خودمم اگ کار واجب داشته باشم در روز یه بار میزنگم بیشتر م ...

😂😂

خدا برای هم نگهتون داره💖

تازگی اینطور شده ؟یا قبلنم یادش میرفت که سوال پرسیده

قبلا کمتر بود الان شدتش بیشتر شده نمیدونم چشه!

مثلا حتی شده الان یه حرفی زده به دقیقه نرسیده میگه چرا اینجوری گفتی! میگم خودت اینو گفتی میگه من گفتم؟؟! 

جالب اینجاس که سر کارش هییچ مشکلی نداره تو ریاضیو محاسباتم عالیه تنها مشکلمم باهاش همینه چون خودم خیلی ادم آرومی هستم 

قبلا کمتر بود الان شدتش بیشتر شده نمیدونم چشه!مثلا حتی شده الان یه حرفی زده به دقیقه نرسیده میگه چرا ...

شاید خ دغدغه ذهنی داره و یا وسواس فکری