2777
2789
عنوان

بیاین از فوبیا ها تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 65 پست
فوبیا ترس نیست. شما وقتی پیرمرد میبینی و علایم فیزیکی مثل ضعف و احساس خفگی و تپش قلب و ... میاد سراغ ...

من فوبیای سنگین شنا کردن داشتم.....ولی کامل برطرفش کردم🇮🇷🇮🇷

ینی اگه بخواهسم برطرف میشع

...حتی ارتفاع هم کم کم داره عادی میشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترایپوفوبیا

میگم چند وقت پیش یه مطلبی دربارش خوندم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
من فوبیای سنگین شنا کردن داشتم.....ولی کامل برطرفش کردم🇮🇷🇮🇷ینی اگه بخواهسم برطرف میشع...حتی ارتف ...

بله مواجهه با فوبیا درمانش میکنه. من فوبیای ارتفاع دارم ولی چون اصلا در موقعیتش قرار نمیگیرم ایراد نداره 😃

داخل سوراخ تاریک و کوچیک 

گربه 

پرنده

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!