2777
2789
عنوان

این کانال ساب رایگان میزاره عالیه

138 بازدید | 17 پست

هم رایگان داره و هم شخصی

رضایت زیاد دارن

برا روبیکا هست پست اول لینکش میزارم دوست داشتین برید یه نگاه کنید

بدردتون خورد منم دعا کنید🌱

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

اگه منبعش یوتیوبه خوبه که... اگه سازنده خودشه اصلاااا

باید حتما معتبر باشه وگرنه عوارض داره

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

سازندش کیه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساب درست کردن ی کار واقعا تخصصیه.

و کسی رایگان نمیزاره.

من بارها از ی پیج ساب خریدم و نتیجه گرفتم. 

ولی این رایگانا فایده نداره که هیچ ممکنه ضرر هم داشته باشه.

سردرد بشی

یا یکی میگفت چیزای عجیب میبینه و...

اگه منبعش یوتیوبه خوبه که... اگه سازنده خودشه اصلااااباید حتما معتبر باشه وگرنه عوارض داره

هاردین رو میشناسی ۹

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اگه منبعش یوتیوبه خوبه که... اگه سازنده خودشه اصلااااباید حتما معتبر باشه وگرنه عوارض داره

منبعش نمیدونم

اقای دارش میخونه

یکیش ک من گوش میکنم سوره یس هست با صدای ابشار

تاپیک بعدیم گذاشتم یه نگاه بهش بنداز

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
ساب درست کردن ی کار واقعا تخصصیه.و کسی رایگان نمیزاره.من بارها از ی پیج ساب خریدم و نتیجه گرفتم. ولی ...

شخصی هم کسی بخواد سفارش میده

نه راستش

کانال خوب نمیشناسی ساب بزاره؟ 

سازندش کیه

اقای دارش

منبعش نمیدونماقای دارش میخونهیکیش ک من گوش میکنم سوره یس هست با صدای ابشارتاپیک بعدیم گذاشتم یه نگاه ...

از نظر من معتبر نیست، با توجه به چیزایی که تو میگی هم یه فرکانس بشدت ضعیف داره هم تاکیدات اصلا نداره... از جاهای دیگه گوش کن

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
کانال خوب نمیشناسی ساب بزاره؟

تو یوتیوب گوش میدم خودم، یه سری از سازنده هارو با توجه به نتیجه هایی که دیدم مورد اعتمادن برام

از نظر من معتبر نیست، با توجه به چیزایی که تو میگی هم یه فرکانس بشدت ضعیف داره هم تاکیدات اصلا نداره ...

از کجا؟

از کجا؟

خیلی جاها هستن هم رایگانن هم معتبرن

خیلی جاها هستن هم رایگانن هم معتبرن

همین کانال بنظرم خوبه

فک نمیکنم صوت قران عوارضی داشته باشه❤