2777
2789

مامانم قبلا سرطان داشت حتی وقتی شیمی درمانی میکرد هم سر پا بود کاراشو میکرد راه میرفت و بعد مریضی خاموش شد. یه ماهه نمیتونه راه بره دکتر براش قرص مخدر تجویز کرده درد نکشه فقط میخوابه اصلا بیدار نیست. بیمارستان گفت دیسک داره ولی واسه ارتوپد که رفتیم گفت نه دیسک نیست مشکوک به متاستاز استخوانه. خیلی میترسم امروز قراره انکولوژیستش جواب قطعی بده که بیماریش چیه. مامانم کلا ۵۰ سالشه از زندگی هیچ خیری ندید بدون شوهر ما بچه هارو بزرگ کرد،خیلی میترسم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم استادمون میگفت بیمار داشتیم با تشخیص قطعی جوابش کردیم گفتیم نهایت یه ماه زنده میمونی شیش ماه بعد برگشته زنده بوده کاملا هم بیماریش از بین رفته بوده مامانتم زود خوب میشه🤍

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

عزیزم استادمون میگفت بیمار داشتیم با تشخیص قطعی جوابش کردیم گفتیم نهایت یه ماه زنده میمونی شیش ماه ب ...

مامان منم بار اول دکتر گفت زیاد امیدوار نباشید نهایت بتونم دو سال نگهش دارم.

بعد شیمی درمانی خوب شد و گفت بیماری خاموش شده،الان بعد دو سال دوباره اینجوری شده😔اگه زندگی خوبی داشت شوهر خوبی داشت انقدر دلم نمیسوخت.