2777
2789
عنوان

اخه این لعنتی چیه پس

257 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان از اخرین باری که رفتم دکتر زنان واسه عقب افتادن پریودی و ازمایش اسمیر گرفت یسری علائم دارم که هرچی مصرف میکنم خوب نمیشم.مثلا.

سوزش ادرار

سوزش موقع رابطه

بدون هیچ گونه تغییری در ترشحات.

داروهایی که مصرف کردم سفیکسیم.شیاف کلوتریمازول.که جواب نداد به درمان فقط سوزش ادرارم بهتر شده بود که رفتم دکتر دوباره معاینه کرد و گف زخم نداری اما عفونت تریکومونیا داری که باز بعد معاینه دوباره سوزش ادرار گرفتم الانم یه هفتس هم خودم هم همسرم مترونیدازول استفاده میکنیم.منم قرص فلوکونازول.امروز داروهام تموم شد رابطه که نداشتم ببینم سوزش دارم یانه و لی سوزش ادرار دارم.دیگه امروز خودم سیپروفلوکساسین خریدم و فنازوپیریدین ببینم بهتر میشم یانه.

درکل داخل بدنم سوزش داره انگار اما نمیدونم واژنه رحمه مثانس کجاس دقیقا.واقعا این چه کوفتیه؟عفونته؟یا ممکنه چیز دیگه باشه

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود آنتی بیوتیکها تعادل اسیدیته واژن رو بهم می ریزن و ناراحتی ایجاد می کنن

شاید برای اون باشه

اما باز پیش یه دکتر دیگه هم برو 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
واي منم همینم . ۳ سال دنبال راه حل

وای بهخدا نمیدونی چقدر از لحاظ روحی خرابم کرده از یک طرف همسرم رابطه میخواد از یه طرف این کوفتی خوب بشو نیس همش میشینم گریه میکنم

خود آنتی بیوتیکها تعادل اسیدیته واژن رو بهم می ریزن و ناراحتی ایجاد می کننشاید برای اون باشهاما باز ...

میدونی احساس میکنم بعد از اینکه نعاینه و دیتکاری میکنن بدتر میشم از دکترم ترسیده شدم دیگه

میدونی احساس میکنم بعد از اینکه نعاینه و دیتکاری میکنن بدتر میشم از دکترم ترسیده شدم دیگه

ببخشید عزیزم معاینه و دستکاری منظورم بود

دقیقا همینم هست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مترونیدازول و فلوکونازول نباید باهم خورد یکیش واسه باکتریه یکیش واسه قارچ بدتر میشه عفونتاگه تریکومو ...

نمدونم والا دکتر داد سه تا دونه فلوکونازول داد منم دیشب اخریو خوردم

دقیقا همینم هست

بخدا انقدر تحت فشارم میگم دیگه خوب شدم شدم نشدم دکتر نمیرم خسته شدم از بس دارو خوردم این مدت