2777
2789
عنوان

یه لحظه

89 بازدید | 13 پست

یکی از شاخای دو شاخ سیم دستگاه دیجیتال دیشب موقع زدن تو برق کنده شد 

چجوری درست میشه 

یاسمنو ندیدم دیشب 

طهر میخوام ببینم 

تو خونه نمیشه درست کرد یعنی ؟

🤩

دو شاخه جدید

یا دوشاخه رو بچین بنداز اشغالی

سیم رو لخت کن

بنداز تو پریز

از چوب کبریت به عنوان اهرم استفادهکن

تا سیم از پریز در نره

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا ب کیفیت عکس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
معلوم نیست ؟

چرا بابا خیلی واضحه

🦦🚬

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دو شاخه جدیدیا دوشاخه رو بچین بنداز اشغالیسیم رو لخت کنبنداز تو پریزاز چوب کبریت به عنوان اهرم استفا ...

ببخشید چوب کبریت رو چجوری بعنوان اهرم استفاده کنم میتونم از بغل سیم وارد سوراخ پریز برق کنم خطر نداره؟

🤩

ببخشید چوب کبریت رو چجوری بعنوان اهرم استفاده کنم میتونم از بغل سیم وارد سوراخ پریز برق کنم خطر ندار ...

میتونی سیم رو بکنی تو پریز

از یه دوشتخ دیگ به عنوان اهرم استفاده کنی

مثل شارژرت

سیم رو بکن تو

بعد دوشاخه رو‌بزار تو‌پریز

میتونی سیم رو بکنی تو پریزاز یه دوشتخ دیگ به عنوان اهرم استفاده کنیمثل شارژرتسیم رو بکن توبعد دوشاخه ...

ببخشید یه سوال دیگه  

در این حد جوابه عکس 👇

یا دوباره باید سیمو از این لخت تر  کنم؟ 

شرمنده داداش هی مزاحمتون میشم

🤩

ببخشید یه سوال دیگه در این حد جوابه عکس 👇یا دوباره باید سیمو از این لخت تر کنم؟ شرمنده داداش هی م ...

لختیش معلوم میست

در حد یک سانت کافیه