2777
2789

من اولین بارداریمه 33 هفتمه لطفا بگین دردش شبیه چیه 

ی جوری دردشو برام توصیف کنید خواهشن 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

ببخشید 

خانومایی که تجربه زایمان طبیعی داشتنننن

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودی رو 20برابر کن

بازم میشه تحمل کرد

من از درد واژن که بچه ازش بیاد بیرون میترسم اخه میگن احتمال پارگی و بخیه هست

درد اون چجوریه؟؟؟

بازم میشه تحمل کردمن از درد واژن که بچه ازش بیاد بیرون میترسم اخه میگن احتمال پارگی و بخیه هستدرد او ...

پریودی خیلی شدددددییدددد

نه حتی اگه پاره هم بشی متوجه نمیشی چون بی حسی میزنن و میدوزن دکتر من که تا دید دارم پاره میشم بی حسی زد بعدم خودش چید و بعد بخیه کرد . درد اصلی مربوط به انقباضات رحم هست ک مثل درد پریودیه ولی خیلی شدید تر در حدی که جیغ میزنی

پریودی خیلی شدددددییددددنه حتی اگه پاره هم بشی متوجه نمیشی چون بی حسی میزنن و میدوزن دکتر من که تا د ...

خداروشکر خیلی خوب توصیف کردی دست طلا بخدا استرس داشتم

بازم میشه تحمل کردمن از درد واژن که بچه ازش بیاد بیرون میترسم اخه میگن احتمال پارگی و بخیه هستدرد او ...

نترس عزیزم تمامش قابل تحمل اکثرا بخیه میخورن اون پاره شدن پرینه رو متوجه نمیشی زمانی هم که میخواد بخیه بزنه بی حسی میزنه بازم نمیفهمی فقط یه کم سوزش داره اگه دکترت وارد باشه و اناتومی خودتم خوب باشه شاید اصلا بخیه هم نخوری 

عزیزم همه اینا قابل تحمل و می ارزه به شیرینی اون لحظه ای که بچت به دنیا میاد و صدای گریه هاش اتاق رو پر میکنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

گلم من تا حالا زایمان نداشتم ولی اطرافیانم داشتن اگر میخوای طبیعی زایمان کنی به هیچ عنوان بیمارستان دولتی نرو قشنگ داغونت میکنن برو خصوصی مامای خصوصی هم بگیر که با اخلاق باشه اگه هواتو داشته باشه دردو کمتر حس میکنی 

نترس عزیزم تمامش قابل تحمل اکثرا بخیه میخورن اون پاره شدن پرینه رو متوجه نمیشی زمانی هم که میخواد بخ ...

😢😢😢چه قشنگ واقعا ممنونم ازت عالی توضیح دادی

وقت زایمانتاز خدا بخواه حاجت قلبی من‌و اگه صلاح هست برآورده کنه

من بنده گناه کار خدام ولی چشم فراموشت نمیکنم گلم بعد زایمان که بچمو بغل گرفتم برات دعا میکنم

من حافظه ام عالیه هیچیو یادم نمیره

😢😢😢چه قشنگ واقعا ممنونم ازت عالی توضیح دادی

قربونت  انشالله به سلامتی و راحتی زایمان میکنی 

فقط هفته های اخر حتما پیاده روی داشته باش 

از این روزای اخر بارداریت نهایت لذت رو ببر 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹