2777
2789
عنوان

عشق چه شکلیه

242 بازدید | 26 پست

عشق واقعا چجوریه؟ من تا حالا تجربه نکردم منظورم عشق به یه فرده به جنس مخالف ، برام پیش نیومده عاشق شم سرراهم قرار نگرفته ولی بنظرم الکیه گاهی خندم میگیره چون با عقل میشه درست تصمیم گرفت ، بنظرم بچه بازیه از دور شاید خوب بشه ولی خامه تهی و خالیه درسته؟ اکثرا اینجوریه 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشق خیلی قشنگه ها ولی وقتی که کسی که عاشقشی اندازه تو عاشقت باشه وگرنه عشق اینجوریه که عقلت کلا تعطی ...

چطور ممکنه اینجوری باشه ، شاید مقصرش خودمون باشیم 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
واقعا به نظرم الکیبه نظرم همون اثر هورمون هاست ولی آدمها دوست دارن سر خودشون شیره بمالن و جور دیگه ف ...

آها پس تنها نیستم فکر کردم فقط منم که اینطور فکر میکنم، بله درسته

چطور ممکنه اینجوری باشه ، شاید مقصرش خودمون باشیم

دقیقا همینجوریه 

حتی امام علی ام گقته عشق به چیزی انسان را کور و کر میکند 

وقتی عاشق یه اسکلی میشه واقعا هیچی از بدی هاشو نمی بینی