2777
2789
عنوان

خسته

23 بازدید | 3 پست

شبتون بخیر دلم خیلی گرفتس چندروزه،  مشکلی توخونواده ندارم اما روحیه ام اصن خوب نی حوصله هیچی ندارم  همه همسنام ازدواج کردن بچه دارن ازدواجم اونقد مهم نیست هرکسی متاهل میگه اشتباه کردم ولی مردم ببینم چیا درموردم میگن الان میگن این ترشیده این کسی نمیگیرش  دیگه نمیدونن من تو رابطه ام باکسی میگ ازدواج کنی ب کسی دیگه میکشم دوتامون، کارو بارشم جورنیست برم پی زندگیم خسته شدم دیگ از این رابطه چندساله من نمیدونم چرا انگار زندگیم قفل شده چشم همه آدما پشت سرمه خسته شدم دیگ حال روحی خوبی ندارم 

عزیزم منو ببین

من بیماری جسمی دارم

بیماری روحی شدید دارم

تا اخر عمرمم بچه دار نمیشم

هیچ امیدی هم تو زندگی ندارم

منو ببین خداروشکر کن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
عزیزم منو ببینمن بیماری جسمی دارمبیماری روحی شدید دارمتا اخر عمرمم بچه دار نمیشمهیچ امیدی هم تو زندگ ...

آخی عزیزم ایشالا خدا کمکت کنه. منم متاسفانه مشکل روحی دارم این ازصدتا درد بدتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم ایشالا خدا کمکت کنه. منم متاسفانه مشکل روحی دارم این ازصدتا درد بدتره

دقیقا

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹