2777
2789
عنوان

نی نی یار

183 بازدید | 27 پست

این مرتیکه روانی بی شخصیت از سگ پست تر داره مادرتو اباد میکنه عین خیالت نیس خدایی؟؟؟؟؟؟ چرا اصلا قبولش میکنین با اون اسمای زشتش 😐😐😐😐😐😐😐😐

مونا تهرانی بیا تحویل بگیر 😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یارها هم یکباره درستی حسابش میرسند نگران نباش 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

بذار شمردن پولاش تموم شه، حالا به این چیزا هم رسیدگی میکنه، یکم دندون بذارید سر جیگرتون، چقد متوقعید 😏😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چقدبیکاره واقعا چه مسکلی باسایت داره اخه

چی نصیبش میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

سایت خودش اتومات اسم ها رو قبول می‌کنه در ضمن تعلیق میشه با خط های مختلف میاد !

چجوری با خط مختلف میاد من سه ماااه پشت در بسته بودم منتظر کد بودم ک بیاد وارد شم بد چجوری تو دوسوت وارد میشن اینا 

مگه چندتا سیم داره بالاخره که تموم میشع

تادلت بخواد از اونور کشورم میتونه بگیره خیلی اومده هربارم ترکیده باز اکانت زده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

چجوری با خط مختلف میاد من سه ماااه پشت در بسته بودم منتظر کد بودم ک بیاد وارد شم بد چجوری تو دوسوت و ...

منم همینطور خواستم ثبت نام کنم اصن کد نیومد بعد که کد اومد تایید نشد انگار که دیگه شمارم سوخت با این که موفق نشدم ثبت نام کنم

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.