2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد از ازدواج عاشق شه

109 بازدید | 13 پست

کسی بوده اوایل زمان خاستگاری طرف خیلی به دلش ننشسته باشه ولی بعدا ازش خوشش بیاد یا عاشقش بشه ؟

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهسریال های ترکیه خخخخ

هعی 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
آرهسریال های ترکیه خخخخ

منظورم همون فرده یعنی میگم  عشق بعداز ازدواج بوجود اوده باشه با همون فرد

اره مننن مننن منننن😂

جدی

برامون تعریف کن

من الان تو این موقعیتم و خاستگاری کرد ولی یجوری ام انگار دوسش ندارم 🥲

من نظرم اینه اگه چن بار رفتین بیرون و اومدین و طرف به دلتون ننشست دیگه ولش کنین😅

تا الان دو بار غقط دیدمش و چند روزه داریم چت میکنیم
شرایطش خوبه  ولی احساس میکنم به دلم ننشست مخصوصا چهره

ایشاالله ک اگ قسمتت هست ازدواج کنیدو خوشبختریننننن باشین😍😍

منم هیچی دیگ اول ک اومد خاستگاریم میخندیدم اول گفتم جواب رد بدین ازش خوشم نمیاد بد ک خانوادم فهمیدن دیدم اونا جدی گرفتن همون لحظه بابام گفت اره پسر خوبیه اینو ک شنیدممم مردم من دیگ همش گریه ک من دوسش ندارم خوشم نمیادو کلییی عیب گذاشتم روش بد دیگ فکر کردم عاقلانه جواب مثبت دادم بد شب قبل بله برون گفتم با خودم ک دیگ تموم شد باید خوبیای اینو ببینی زیباییاشو فردایش شب بله برونم عاشقترین بودیم انگااار ک صد ساله باهمیم درصورتی ک ما ی سلامم بهم نمیدادیم فامیلیم بودیم حالا😂😂بعد دیگ رفتامد کردیم اونم زبون داشت لعنتی😂منو خام کرد نمیدونم چی ک بعدش ی لحظه بدون اون نمیتونستم بمونم انقددددد بهش وتبسته شدم ک وقتی ازم بر لحظه ای دور میشد افسردگی میگرفتم رو خودم کار کردم بهتر شدم😂🤦‍♀️

ایشاالله ک اگ قسمتت هست ازدواج کنیدو خوشبختریننننن باشین😍😍منم هیچی دیگ اول ک اومد خاستگاریم میخندی ...

چقدر خوب خداروشکر عشقتون پایدار
دعا کنید اگه ما قسمت همیم مهرمون به دل هم بشینه 🥲

چقدر خوب خداروشکر عشقتون پایداردعا کنید اگه ما قسمت همیم مهرمون به دل هم بشینه 🥲

فدایی شماا مرسیی 

ایشاالله ک همینطوره بعد ازدواج کلا حسه میاد نکران نباش اون بغله اون ارامشه اون همدل بودنه حسو ب وجود میاره 

تا الان دو بار غقط دیدمش و چند روزه داریم چت میکنیمشرایطش خوبه ولی احساس میکنم به دلم ننشست مخصوصا ...

ادامه بده یه کم دیگه

شاید نشست

ولی اگه هم ننشست خودتو سرزنش نکن

قسمته دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨