2777
2789
عنوان

همه ی جاریا بدن بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 30 پست

نمیدونم والا .

برا من که خوب نیستن ،من وارد خانواده شدم خواستم باهاشون خوب باشم ،اما دیدم همش تیکه کنایه میندازن . چشم هم چشمی میکنن ،یا مثلا یکیش عکسای عروسیم نگاه کرد بعد پرتش کرده به جای اینکه آروم بزاره سر جاش .

خلاصه منم ریز ریز کناره گیری کردمو قطع ارتباط 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

من دو تا جاری دارم 

یکیش خوب نیست 

ولی یکیش شاید باورت نشه ولی مثل خواهرم هست 🥲🥲

به خدا مریض شده بودم سرما خورده بودم 

سوپ اورد برام

یه خورده کارامم مونده بود مریض بودم نتوانسته ام انجام بود همشو انجام داد

ناهار هم برام پخت و رفت 🥲❤️❤️❤️

خیلیی مهربون و دلسوز هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد هستن که ..جاری و خواهر شوهر و عروس و...اینا همه فقط اسمه کسی که بخواد خوب باشه وذاتش پاک باشه هنوز وجود داره منم همش دوس دارم وقتی ازدواج کردم بامادر شوهر یا خواهر وجاری و..رابطه خوب داشته باشم عین رفیق چون خودم ن دوست صمیمی دارم ن خواهر

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
انقد هستن که ..جاری و خواهر شوهر و عروس و...اینا همه فقط اسمه کسی که بخواد خوب باشه وذاتش پاک باشه ه ...

مجردی؟ هیچوقت همچین کاری نکن، من تلاش کردم با خانواده شوهر خوب باشم، اخرش خواهرشوهرم بهم متلک مزگفت که بعضیها رو نمیخوان به زور سعی میکنن خودشونو جا کنن، حالا شرای،و موقعیت اجتماعی من کجا و خانواده همسر کجا

انقد هستن که ..جاری و خواهر شوهر و عروس و...اینا همه فقط اسمه کسی که بخواد خوب باشه وذاتش پاک باشه ه ...

مادرشوهر صمیمیتش باعث دخالت میشه عزیزم اینو همیشه تو ذهنت داشته باش که بدونی ازدواج کردی چطور رفتار کنی تا ناراحت نشی 

صمیمیتت باهاش باعث میشه همه چیز زندگیتو بدونه و هر جا ببینه به سود پسرش نیست و به سود توعه دخالت کنه نزاره اخه هیچ مادری پسرشو ول نمیکنه عروسشو بگیره شک نکن

نه بابا همه شون که بد نیستن

خدایی من خیلی جاریامو دوست دارم.خیلیم هواشونو دارم.مادرشوهرم پشت سرشون میگه من خیلی بدم میاد

مهمونیا هم وقتی دور همیم خیلی بهمون خوش میگذره.برعکس؟موقعی که مادرشوهرم و خواهرشوهرام هستن کوفتمون میشه

مادرشوهر صمیمیتش باعث دخالت میشه عزیزم اینو همیشه تو ذهنت داشته باش که بدونی ازدواج کردی چطور رفتار ...

جاریم همینه حتی خیلی بدتر از مادرشوهر فقط شما چون نداری فکر میکنی خوبه

نه بابا همه شون که بد نیستنخدایی من خیلی جاریامو دوست دارم.خیلیم هواشونو دارم.مادرشوهرم پشت سرشون می ...

من خواهرشوهر ندارم ولی حس میکنم جاریم بیاد رفیق میشیم و دور هم جمع میشیم و میدونم مادرشوهرم خیلی حسودیش میشه و تلاش میکنه بینمون روهم خراب کنه

جاریم همینه حتی خیلی بدتر از مادرشوهر فقط شما چون نداری فکر میکنی خوبه

احتمال داره ولی چمیدونم من چون برادر شوهرم خیلی باهام خوبه دوست دارم این خوبیشو سر خانومش جبران کنم پشتش باشم حالا تلاشمو میکنم اگر اون اوکی نبود بیخیالش

من خواهرشوهر ندارم ولی حس میکنم جاریم بیاد رفیق میشیم و دور هم جمع میشیم و میدونم مادرشوهرم خیلی حسو ...

مادرشوهر منم اینجوریه.ماها رو اصلا با هم دعوت نمیکنه

ان شاءالله جاری خوب گیرت بیاد

من جاری کوچیکم حسادت میکرد کاملا تو حرف زدنش مشخص بود

ما از نظر خانوادگی خیلی بالاتر از اوناییم.من خیلی خاکی باهاش رفتار کردم و واقعا دوستانه رفتار کردم العان میونمون خیلی خوبه.بعضی چیزا رو فقط به من میگه انصافا من حتی به شوهرمم نمیگم