2777
2789

سلام دوستان دنبال یه اموزشگاه خوم که از ابتدا و ریز به ریز فنون ارایشگری رو از مبتدی تا حرفه ای اموزش بده می خامحرفه ای بشم و ارایشگاه داشته باشم سمت غرب تهرانم ممنون میشم راهنماییم کنین

تعداد رای : 0
نظرسنجی
حرفه ای و کاربلد باشند
0
0%
نکات رو مو به مو اموزش بدن پولکی نباشن
0
0%

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.اموزشگاه کیمیای هنر انتهای اشرفی اصفهانی رو دختر خالم رفت خیلی راضی بود اولا که استادشون میگفت اصلا پولکی نیست صدبار هم سوال کنی با حوصله جواب میداد .اینم شمارش

021-44861446

من هم بهتون آموزشگاه آرایشگری کلبه آرزو رو پیشنهاد میکنم
کارها و توضیحات آرزو جان عالیه ،حتما میتونید کلی چیزای خوب در مورد رنگ و مش ازش  و تتو رو عالی یاد میده

آموزش جدیدترین روش هاشور، تاتو

آموزش یک دست کردن رنگ پایه ها، رنگ کردن موی سفید تیره و روشن، انواع لایت های روز و سه بعدی، روشن کردن مو با پودر و رنگ حتی با دکلره در هر ماه و ماندگاری بالای رنساژ foot care، hand care به روش فرانسوی همراه با پارافین درمانی و پاکسازی
شماره آرزو جون :۰۹۱۲۱۲۰۳۷۱۶-۴۴۰۴۱۳۵۶-۰۲۱

سلام گلم . فقط برو اموزشگاه آرایشگری مهستان . فوق العلادس...

من اینجا دوره کار با مواد و مش و کوتاهی ... دیدم . الانم یه جایی با دوستم کار میکنم . مشتریهام راضیم . و مدیون آموزشگاه آرایشگری مهستانم. البته دوباره دارم میرم اینجا تا اصلاح ابرو و براشینگ حرفه ای رو اموزش ببینم . خدابیش خیلی عالی اموزش میدن و قیمتهاشون عالیههههههههه اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲      ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ در ضمن مدرک معتبر هم میدن.

سلام گلم . فقط برو اموزشگاه آرایشگری مهستان . فوق العلادس...

من اینجا دوره کار با مواد و مش و کوتاهی ... دیدم . الانم یه جایی با دوستم کار میکنم . مشتریهام راضیم . و مدیون آموزشگاه آرایشگری مهستانم. البته دوباره دارم میرم اینجا تا اصلاح ابرو و براشینگ حرفه ای رو اموزش ببینم . خدابیش خیلی عالی اموزش میدن و قیمتهاشون عالیههههههههه اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲      ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ در ضمن مدرک معتبر هم میدن

آموزشگاه آرایشگری در فاطمی

آموزشگاه آرایشگری بانو فردی

رنگ و مش متنوع و جدید

اکستنشن مو و مژه با ماندگاری

کراتین و احیای موهای آسیب دیده با مواد آمریکایی

زیباترین گریم و آرایش

خدمات ناخن،ترمیم،مانیکور،پدیکور

انواع بافت مکزیکی ،آفریقایی ،فرانسوی

کوپ های فانتزی با پیتاژ

خدمات ابرو و وکس صورت با پکیج کامل همراه با ماساژ

اپیلاسیون گیاهی و معمولی با کابین مجزا

دیپلم آرایشی و پیرایش از مبتدی تا تخصصی کلیه خدمات آرایشی آموزش و ارائه مدارک بین المللی تخصصی معتبر در سراسر دنیا

با امتیاز رسمی از وزارت کار و امور اجتماعی

نشانی:میدان گلها،خیابان کاج جنوبی،پلاک35،واحد3یا زنگ تصویری

شماره های تماس:88957937

88957938

سلام عزیزم ‌ حتما برو آموزشگاه آرایشگری مهستان فوق العادس . من هنرجوی اینجا بودم ‌ اول فقط برای میکاپ ثبت نام کردم ولی چون عالی آموزش دادن  ترغیب شدم کلاس رنگ و نش و صافی هم بگذرونم . باورتون نمیشه الان دارم جایی کار میکنم و فقط به خاطر آموزشگاه آرایشگری  مهستان و آموزشهای خوبشون و اخلاق خوبشون تونستم تو کارم موفق باشم ‌ اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲     ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ راستی مدرک رسمی و معتبر و قابل ترجمه هم میدن 

سلام گلم. قط برو آموزشگاه آرایشگری مهستان . خیلی عالی آموزش میدن . خواهرم اینجا آموزش کار با مواد تخصصی و کوتاهی دیده . خودم هم میکاپ و شنیون دارم آموزش میبینم . خداییش عالیه . بینظیره  تو تهران هستش . اسمش آموزشگاه آرایشگری مهستان هست اینم شمارش ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲   ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹  آموزشهاش عالیییه . ممنونم ازشون . مدرک رسمی و قابل ترجمه هم میدن

سلام خانومی . اگه واقعا میخوای حرفه ای بشی برو آموزشگاه آرایشگری مهستان   . میتونم بگم یکی از بهترین آموزشگاههای آرایشگری تو تهران هستش . قیمتش مناسبه و آموزشهاش عالیه. من دوره لایت و دکلره و صافی و کراتین و اولاپلکس و کوتاهی رو اینجا یادگرفتم  و الانم ارایشگاه زدم و خداروشکر همشون از کارم راضی هستن. ممنونم از آموزشگاه آرایشگری مهستان . اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

سلام خانومی . اگه واقعا میخوای حرفه ای بشی برو آموزشگاه آرایشگری مهستان   . میتونم بگم یکی از بهترین آموزشگاههای آرایشگری تو تهران هستش . قیمتش مناسبه و آموزشهاش عالیه و مدرک معتبر و قابل ترجمه هم هست. من دوره لایت و دکلره و صافی و کراتین و اولاپلکس و کوتاهی رو اینجا یادگرفتم  و الانم ارایشگاه زدم و خداروشکر همشون از کارم راضی هستن. ممنونم از آموزشگاه آرایشگری مهستان . اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ 

سلام به همگی . من صافی با المنت انجام دادم و موهامو هایلایت و آمبره کردم خیلی  عالی شده و خیلی هم قیمت مناسب . هر کی میبنه میگه خیلی  عالیه  .ممنونم هزشون  . شمارشو میزارم براتون   ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲      ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

سلام عزیزم . به نظر من فقط بر  آموزشگاه آرایشگری مهستان . خیلی مسعولیت پذیر هستن و دلسوزانه آموزش میدن . من خودم ۷ تا مدرک تخصصی رو اینجا گزروندم و الان هم دارم با یکی از دوستام برای شب عید آرایشگاه میزنم امید خدا .... واقعا کارشون عالیه و قیمتشون هم مناسبه ... شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹