2777
2789
عنوان

چجوری بعضی ادما اینقدر صبورن

163 بازدید | 15 پست

امروز رفتم دکتر وموقع برگشتنی رفتم داروخانه داروهامو بگیرم همین که روی صندلی توی داروخانه نشسته بودم یه مردی اومد توی داروخانه وپوستش یجوری بود مثل سوختگی شدید اما سوختگی نبود نمیدونم اسم این بیماری چیه،دراثربیماری یکی از دستاش تامچ قطع شده بود ومچش خیلی باریک شده بود واون دستش راهم بسته بود وانگار عفونت کرده ودر شرف قطع شدن بود ،پاهاشم از زانو کج شده بود اما خیلی آروم ومتین بود اومد دارو گرفت وبالحن خیلی خوبی از متصدی داروخانه تشکر کرد وچون دست نداشت از یه اقایی خواست در رابراش بازکنه ودرآخر از اون آقا که در رابراش باز کرد کلی تشکر کرد وکلی دعابراش کرد ورفت ومن تموم این لحظات داشتم از شدت غصه برای این مرد دق میکردم وتاحالا هم نتونستم آروم بشم

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد گرفتن راه و رسم زندگی رو

ولی من اصلا صبور نیستم زود از کوره در میرم 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

کیف میکنم برعکس من اصلا صبور نیستم

دقیقا منم همین جورم خیلی زود رنج وحساس وگریه ای هستم 

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
یاد گرفتن راه و رسم زندگی روولی من اصلا صبور نیستم زود از کوره در میرم

منم ،اصلا نمیتونم اون مرد رودرک کنم  اگه من کوچکترین مشکلی برای ظاهرم پیش بیاد خودمو دق میدم واطرافیانمو هم دق میدم

این منم تو بدترین دردها ساکت ساکتم و مراقبم بقیه اذیت نشن

آخی عزیزم،آدمای صبور واقعا فرشته ان

وقتی خدا درد میده صبرش هم میده دل بزرگی داشته

خیلی واقعا اون مرد یه کوه بود 

منم ،اصلا نمیتونم اون مرد رودرک کنم اگه من کوچکترین مشکلی برای ظاهرم پیش بیاد خودمو دق میدم واطرافی ...

مشکل همه آدمای زودرنج

ولی واقعا باید تحسین کرد کسایی ک صبر کردنو یاد گرفتن کاش منم یاد بگیرم

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

مشکل همه آدمای زودرنجولی واقعا باید تحسین کرد کسایی ک صبر کردنو یاد گرفتن کاش منم یاد بگیرم

واقعا روح انسان باید خیلی پرورش دیده باشه که بتونه اینقدر خوب موضوعی اینچنینی رابپذیره

واقعا روح انسان باید خیلی پرورش دیده باشه که بتونه اینقدر خوب موضوعی اینچنینی رابپذیره

دقیقا یکی دل یکی روح انشالا ک خا اون دنیا براشون جبران کنه