2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به فکر آیندم...اینکه کسیو که میخام منو نمیخاد شانس هیچ وقت نداشتم ازدواج شده قیافه و پول ... اخت ...

یه کلاس بنویس اولاش سخته بعد اوکی میشی خوش میگذره 

دلم گرفته آسمون نمی‌تونم گریه کنم شکنجه میشم از خودم نمیتونم شکوه کنم انگاری کوه غصه ها رو شونه ی من اومده آخ داره باورم میشه خنده به ما نیومده😒

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
شاید کمبود ویتامین یا کم خونی یا اختلال در غده تبروئید داری .چک کردی؟

هرچقدر حقوق داشتم و صرف دارو کردم خیلی ناراحتم...هیچ خواهانی هم ندارم هرچی خواستگار داشتمم پروندم...یعنی به خاطر ایناست بی‌خوابی ؟

آخه چی بنویسم وضع مالیمون متوسطه خیلی سخته واسم چیکار کنم اختلال خواب دارم هیچ جا نمیتونم برم ازدواج ...

به ازدواج فکر نکن اول خودتو پیدا کن برو روانشناس