2777
2789
عنوان

لیزر ژولیت تو تهران

246 بازدید | 5 پست

کیا برای تیرگی بیکینی لیزر ژولیت رفتن ؟

لطفا بیاین از تجربتون بگین و این که کجا انجام دادین ؟

راضی بودین یا نه ؟

من امروز رفتم انجام دادم ولی خیلی سوزش دارم ،میترسم بدتر بشه...😫🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم ک لایه برداری و پوست ریزی داره. هزینه اش به چه صورت بود؟؟

نه پوست ریزی نداره اون لیزر مونالیزاست من خیلی تحقیق کردم اونایی که مونالیزا انجام داده بودن خیلی نازاضی زیاد داشت این لیزری که من رفتم یه لایه میسوزونه دون دونه های ریز میفته که یک ساعت اول بیشتر پیداست که اول فکر کردم سوزونده من و😁

بعد از یکی دو ساعت دیگه اون دون دون قرمزا که جای شات هاش بود دیده نمیشه ولی کل ناحیه بیکینی قرمزه مخصوصا که ترمیم کننده هم زدم خیلی سوزشش بیشتر شد و قرمزتر شد.

اگر قبلا لیزر موی زائد رفته باشین دردش تقریبا مثل اونه و زیاد درد نداشت.

ولی بعد از اتمام لیزر که خواستم پاشم بیام خونه دیدم خیلی میسوزه در حدی بود که میترسیدم الان شرت و شلوار بپوشم بچسبه به پوستم ،خلاصه اگه خواستین برید حتما دامن بپوشین که موقع برگشت اذیت نشین...

دارم سعی می کنم کامل توضیح بدم که اگر کسی می خواد بره بدونه جریان چیه باز اگه سوالی داشتین بورسین ازم ... البته هنوز نتیجه معلوم نیست چون جلسه ی اولم بود فقط در مورد روند کار میتونم تجربم رو بهتون بگم فعلا...

الان تقریبا ده روز گذشته از لیزر رفتنم سوختگی هایی که نگرانش بودم با کرم ترمیم کننده و روشن کننده ای که دکتر گفته بود اوکی شده و احساس میکنم یه درجه روشنتر شده اون ناحیه ولی خیلی نه.