2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزکلا نه کیلو اضافه کرده بودم برای زایمانمدیابت بارداری داشتم رعایت میکردم خیلی اما شکمم بزرگ ...

من هم اتفاقا در دوران بارداریم از ترس دیابت بارداری خیلی رعایت می کردم کلا ۱۲ کیلو اضافه کردم

سلام دوستان عزیز

به نظرم تعدادمون کم هم باشه مهم نیست، مهم اینه که مصمم باشیم و به خودمون فرصت بدیم برای کاهش وزن، مثلا من خودم عادت کردم تقریبا هر روز برم روی وزنه، این اصلا خوب نیست.چون بدنمون تغییراتش یکشبه اتفاق نمیفته،باید حداقل هفتگی وزن کنیم!

نوشیدن آب به ازای هز کیلو وزن بدن، حداقل روزانه یک لیوان آب بنوشیم ، مثلا خودم حداقل ۹ لیوان باید آب بخورم،

کالری شماری خیلی خوبه اگر بهش پایبند باشیم، شما هم تجربیاتتون را بنویسید تا دور هم استفاده کنیم.

می توانیم پنجشنبه ها اعلام وزن کنیم:

قد،

وزن اولیه

وزن جدید

وزن هدف

سلام دوستان. راستش فکر کردم این تاپیکو فعال نگه دارم حتی اگر کسی نیاد. تقریبا یک ماه از ایجاد این تاپیک می گذره و من هنوز 93 کیلو هستم. باز جای شکرش باقیه که بیشتر نشدم. الان تلاشم اینه که مثلا از ساعت 7-8 شب به بعد چیزی نخورم و البته باید علاوه بر پیاده روی، ورزش را هم شروع کنم.