2777
2789

چند وقتیه با یکی رفته تو رابطه اوایل در حد تلفنی بود منم متوجه شدم ولی گفتم حالا در همین حده عیب نداره بذارم خوش باشه . بعد یه مدت فهمیدم باهاش میره بیرون و تفریح. با اینکه کاملا مخالف بودم ولی چیزی به کسی نگفتم که محدودش کنن چون خانوادم وقتی یه چیزی ازت ببینن تا مدت ها گیرن و ول کن نیستن ... یکی دو بار هم انگاری به بهانه خونه ما رفته بیرون ... حالا که دانشگاه تعطیله دیگه بهانه نداره حالا پیام داده جمعه میخوام برم بیرون به بهانه خونه شما. تو بگو اومده اینجا اگه ازت پرسیدن. منم شوهرم جمعه ها خونس یه وقت مامانم زنگ بزنه جلو اون چطوری بگم اینجاست آخه یا اگه گفت گوشیو بده بهش.... اصلا اگه بعدا جلو شوهرم پرسید اونجا بوده فلان روز من چی بگم ... دو ترم پشت هم مشروط شده کسی خبر نشده الانم همه نمره هاش زیر ده بود به جز یکیش....  نمیدونم واقعا حس میکنم سکوتم از لو دادنش بدتره

ببین

هر کاری میکنی بکن

ولی لو نده اونو

چون تا ابد دشمنی بینتون میوفته

اولا خودت شده یه سر جمعه باهاش پاشو برو

ببین پسره کیه

ارازل اوباش نباشه

ادم حسابیه نیست چجوریاست

براش شرط بذار بگو به شرطی میذارم اینطوری به اسم من در بری

که دانشگاهت وضعیتش خوب بشه و نمراتت اوکی شه

اینطوری ادامه پیدا کنه منم همکاری نمیکنم

❌️ بهتره به اسم تو بپیچه و خودت بدونی کجاست

تا بسپاری دست دوستاش ک به اسم اونا بپیچه

حواست بهش باشه

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکلم همینه که میگه جمعه ... گندش دربیاد شوهرم دیگه ول کن نیست

خب پس باهاش قشنگ صحبت کن بگو ک شوهرت هست ممکنه بد بشه و اینا

قبول میکنه 

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡