2777
2789

پسر شدم .اعتماد به نفسم صفرررررر از بسسسسسسس هررررررکارییی بکنم بازم ایراد دارم

راه میره میگه اخلاقت بده میکه من اخلاقم خیلی بهتره توعه 

غذا میپزم فقططط ایراد مییگیره ..سسش کمه 

چراماست نیووردی 

چرا اب نمیاری 

چرا نمک زیاده 

چرا رنگش اینطوره 

خونه تمیز میکنم ...چرا همش خونه تمیز میکنی 

طلا میخرم با پولا خودم ...چرا همش طلا میخری 

قرص میخورم ..چرا قرص میخوری 

پع حالللللللم داره ازش بهم میخوره 

باباااا این چراروووو از دهنت بنداز توروقران 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختم،  منم 8 ساله دارم یکیشونو تحمل میکنم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

خوشبختم، منم 8 ساله دارم یکیشونو تحمل میکنم

فک کنم میگفت مخزن یخچالو اب کن 

اب کردم 

بعد اومده طلب کار میگه یخچالو پر نکردی 

میگم چرا اب ریختم توش 

رفته دیده 

حالا میگه چرا گلاب نریختی توش 😑😑😑

بابا لعنتی یه نکته مثبت بیبین حداقل 

الان تو اقدامم بزرگ ترین ارزوم اینه مشکل بچه دار شدن داشته باشه به این بهونه زندگیمو جمع کنم و برم

دیوونه ای دختر تو ک دلت باهاش نیست چرا خودتو داری پایبند می‌کنی بیچاره بشی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
فک کنم میگفت مخزن یخچالو اب کن اب کردم بعد اومده طلب کار میگه یخچالو پر نکردی میگم چرا اب ریختم توش ...

وای برا منم اینطوریه دقیقا،  پریروز بالششو باز کردم پشماشو دونه دونه باز کردم،  دیشب میگفت چیکارش کردی اینو،  قبلا که بهتر بود،  به خدا یکی دو ساعت طولکشید،  عوض دستت درد نکنه ش بود

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba