2777
2789
عنوان

مامان بزرگ بی لیاقتم

383 بازدید | 14 پست

شاید بگید اینجوری نگو ولی واقعا واسم زور داره آدمی بخواد واسه ی بی لیاقت قدمی برداره 

مامان مامانم ۶ تا بچه داره هیچکدوم از بجهاش نگاش نمیکنن چون واقعا آدم خوبی نیست آدمیه که باعث شد پسرش خودکشی کنه از دست مادرش . هیچ دختری دلخوشی ندارد از مادرش اونسری رفتم خونشون مانتو کثیف شد رفتم حیاط بشورم دیدم بدو بدو اومده دنبالم ببینه دارم چیکار میکنم! سرسفرش می‌شینی یکسره به بشقابت نگاه می‌کنه ببینه چقدر میخوری . وقتی ب صورتت نگاه می‌کنه لب و لوچشو کج می‌کنه اونجوری که انگار ارث پدرشو خوردی . با این حال مامانم اصلا متوجه نیس می‌ره واسش کوزتی می‌کنه دراخرم که کار مامانم تموم میشه خونش تمیز شد با زبون بی زبونی بیرونش می‌کنه! امروزم مامانم واسش از ساعت ۷ تا ساعت ۴ بعدازظهر کار کرد بکوب مامانم واقعا خسته بود ب مامانم نگاه می‌کنه می‌خنده مسخرش میاد😐واقعا دیگه میخام بگیرم خفش کنم هرچی به مامانم میگم حرف تو کله اش نمیره میگم نکن وقتی آنقدر بی لیاقته کارنکن واسش بخدا مامانم خودش مریضه دست چپش بالا نمیاد اصلا از بس درد دارع

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت تو روابط ننه بابات با این و اون دلسوزی و دخالت نکن در نهایت میشی آدم بده 

تجربه دارم که میگم 

دوست داره کلفتی کنه بزار بکنه اصلا خودتو قاطی نکن

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

ب مامانت نگو نکنه

اون مادرشه حص نه ماه شکم که ب سر مادرت داره این چ خرفیه هرچیم باشه اون مادرشه

خدا ی جا واسه مامانت جبران میکنه تو نمیخواد دلت بسوزه

هرچه دادم به اوحلالش باد

من خودم 2۹ سالمه ننه ام خونش راهم نامیده سالی انتظار داره من دو سه بار برم اونم دو سه روز بشینم بقران بیشتر نشستم بیرونم میکنم با دو بچه زندگیم خراب اینم مادره یه زن ک اصلا دلسوز بچهاش نیست