hastya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1980 عنوان خانمهای ماما و پزشک لطفا بیاید 99 بازدید | 17 پست نمیدونستم باردارمو برای باز شدن پریودم یه لیوان دم کرده زعفرون خوردم(نوک قاشق چای خوری پودر زعفران) بچم ناقص میشه یعنی؟ 1403/04/09 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ballerinaaa عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 5127 تخصص مورد نظر پزشکتونرو مشخص نکردید! بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
مامان_آینده_مونی عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 11059 چیزی نمیشه دیگه نخور و حواست به لکه بینی و خونریزی باشه Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18207 ربطی نداره روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 6915 نبابا .هرچی خدا بخاد گر نگهدار من ان است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میداره یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 6915 ربطی نداره عزیزم شرمنده من یه سوال بپرسم من موقع خاب بشدت دست و پاهام بیقرار میشه .درد نمیکنه ها ولی یه حس بدیه که حتما باید مسکن بخورم تا از بین بره .بنظرتون از چیه این مشکل؟درمانش چیه؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18207 عزیزم شرمنده من یه سوال بپرسم من موقع خاب بشدت دست و پاهام بیقرار میشه .درد نمیکنه ها ولی یه حس بدیه ... بی قرار منظورت متوجه نمیشمیعنی عضلاتش میگیره؟ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 6915 بی قرار منظورت متوجه نمیشمیعنی عضلاتش میگیره؟ ن اصلا گرفتنی نیس .بخدا موندم برم دکتر منظورما چجوری بگم .یه حس خیلی بدیه .مدام باید تکونشون بدم یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
hastya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1980 تخصص مورد نظر پزشکتونرو مشخص نکردید! فرقی داره مگه عزیزم؟ حالا شما پزشکید؟
hastya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1980 چیزی نمیشه دیگه نخور و حواست به لکه بینی و خونریزی باشه ممنون عزیزم ماما اول بهم گفت بچت ناقص میشه و بعدش دوباره همسرم ازش پرسید گفت الکی گفتم که بترسونمش دیگه ازاین کارا نکنهخیلی میترسم بابت اینکه نکنه واقعا نارسایی و انومالی بوجود بیاره
hastya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1980 ربطی نداره ممنون که پاسخ دادین، شما پزشک یا ماما هستین؟ دقیقا چی ربط نداره؟
hastya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1980 نبابا .هرچی خدا بخاد گر نگهدار من ان است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میداره ممنون از انرژی مثبتت انقدر میترسم اگر خدای نکرده اثرات بدی داشته باشهدعا کن بچم سالم باشه
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18207 ن اصلا گرفتنی نیس .بخدا موندم برم دکتر منظورما چجوری بگم .یه حس خیلی بدیه .مدام باید تکونشون بدم متوجه نمیشم دقیقا مشکلت چیه روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18207 ممنون که پاسخ دادین، شما پزشک یا ماما هستین؟ دقیقا چی ربط نداره؟ زعفرون به بارداری روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
hastya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1980 زعفرون به بارداری نه منظورم اینه که مصرف دمنوش زعفران باعث انومالی و نقص در جنین میشه یا نه؟ با این مقداری که من مصرف کردم(نوک قاشق چایخوری پودر زعفران(کمتراز نیم گرم) در یک لیوان آب جوش)؟ از دیشب که مصرف کردم، خون ریزی یا لکه بینی نداشتم.