2777
2789
عنوان

شام برای مهمون چی باشه

195 بازدید | 22 پست

یکی از دوستامون از شهر دیگه اومده فردا شب شام میان خونه ما... راستش پلو خورشتی نمی‌خوام بپزم... اگه خواسته باشم ماکارونی بزارم کنارش یه مدل دیگه چی بپزم؟

ماکارونی زشت نیس

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونمون فقط موقعی که شوهرم سرکار ناهار بخوره ماکارونی میذارم بچه ها بخورن ...برا مهمون تحت هیچ شرایطی

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
نه دیگه مهمون دوستانه اس

پس چیزای فست‌فودها مثل فلافل سالاد ماکارونی اینا درست کن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
جدی ؟ چقد زندگی رو سخت میگیرین... شامه دیگه دوست هم هست رودرواسی نداریم

دیگه هر جور راحتی 

نظر خواستی، منم نظر دادم

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....