2777
2789

نامزدم (ر.ل)اومد در کلاسم همو ببینیم 

چون خونواده من فهمیدن ک باهمیم من خیلی محدود شدم

همو دیدیم گف بزار بعد کلاس برسونمت گفتم نه پدرم میاد یا اژانس میگیرم دردسر نشه

گف باشه وایمیسم تو رفتی منم میرم

بعد کلاس گف کلاست تموم گفتم اره گف کجایی

منم تو ماشین بودم 

گفتم همین الان سوار ماشین شدم بیا

شروع کرد جنگ و دعوا ک من اسکلم تا الان وایسادم بخاطر ت

منم گفتم فک کردم منو دیدی 

گف ببخشید ک اومدم خوش باشی تموم کرد

چیکار کنم اروم شه

میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب بهش بگو نمیتونستم با تو بیام

میگ منتظرت موندم ت رفتی

این همه معطلت شدم

میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم
نفهمیدم بخدا

ر.ل اومد در کلاسم گف برگشت خودم ببرمت گفتم ن خودم میرم

گف باشه منتظر میمونم کلاست تموم شد 

تو برو منم پشت سرت میام ک خیالم راحت شه بعد میزم خونه

گفتم باشه

کلاسم تموم شد من ماشین گرفتم فک کردم منو دیده گف کجایی نمیبیننت گفتم تو ماشینم بیا

قهر کرد

یگ معطل ت شدم ت رفتی

ر.ل اومد در کلاسم گف برگشت خودم ببرمت گفتم ن خودم میرمگف باشه منتظر میمونم کلاست تموم شد تو برو منم ...

خیلی حساسه دیگ 

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم.                           ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم

مگه نگفته تو رفتی منم میرم دیگه چرا منتظر مونده 😕

گف نمیرم منتظر میمونم

تو رفتی منم دنبالت میام بعد میرم خونه

منم فک کردم منو داره میبینه سوار ماشین شدم

الان میگ من این همه موندم معطل شدی ت زود رفتی

چیکار کنمتوروخدا ی پیشنهادی بده

بهش بگو خیلی حساسی 

بعد منم فکر کردم تو رفتی 

چون ندیدمت 

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم.                           ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم

گف نمیرم منتظر میمونمتو رفتی منم دنبالت میام بعد میرم خونهمنم فک کردم منو داره میبینه سوار ماشین شدم ...

زنگ بزن یا پیام بده از دلش در بیار 

بگو مرسی که منتظرم موندی و بعدش بگو که شرایط چطوری شده 

بهش بگو خیلی حساسی بعد منم فکر کردم تو رفتی چون ندیدمت

گفتم فک کردم منو دیدی اخه پژویی کنارم بود

خودش قبل تر پیام داد از پل عابر برو

فک کردم منو دیده

بگم حساسی بدش میاد

زنگ بزن یا پیام بده از دلش در بیار بگو مرسی که منتظرم موندی و بعدش بگو که شرایط چطوری شده

گفتم

شات بزارم؟

گفتم فک کردم منو دیدی اخه پژویی کنارم بودخودش قبل تر پیام داد از پل عابر بروفک کردم منو دیدهبگم حساس ...

خب چرا گیری رل بزنی ولش کن 

خب چرا گیری رل بزنی ولش کن

خیلی همو دوس داریم خونواده اون با مادر من خبر دارن

قصدمون ازدواجه

شات بزارم بهتر راهنماییم کنی؟