2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

474 بازدید | 39 پست

طبقه ی پایین ماست 

هییییچ وقت مارو دعوت نمیکنه مگر اینکه جاری بزرگم از یه استان دیگه بخواد بیاد شهر ما یا مهمونی بیاد معمولا ۳ ماه یکبار کلی دعوت میکنه امشب جاری بزرگم اومده میگه شمام شامتونو بردارید بیاین 

اینم بگم من بارها شده اونا رو تکی دعوت کردم خیلی دلم گرفته از این بی محبتی هاش

بگو ممنون بعد شام میایم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوست ندارم با شما رفت و آمد کنه منم مادرشوهرم پایین میشینه خیلی شده مثلاً مهمون داشته باشه مام بریم ولی من دعوت نمیکنمشون نمی‌خوام رفت و آمد زیاد شه چون خیلی ایراد گیرن 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
خب محبت نکندعوت نکنمجبور که نیستیاین همه آدم توی دنیا هست برای معاشرتاین همه کار جذاب و خوب برای انج ...

آخخ من دورهمی های خانوادگی رو دوست دارم خیلی سخته برام کم کردن ارتباط باور میکنی دوماه نبینیم همو هرگز نمیاد یا دعوت نمیکنه فقط پیام میده

خب دوست ندارم با شما رفت و آمد کنه منم مادرشوهرم پایین میشینه خیلی شده مثلاً مهمون داشته باشه مام بر ...

ولی اینا تیراد گیر نیستن یکی ما رو میبینه فک میکنه چقد باهم در ارتباطیم فک میکنن فامیل که ما هر روز همو میبینیم

شامتونو بردارید بیاین؟؟؟میخوای بری اونجا باید شامتم ببری خب بعد شام برو چه کاریه خودتم دیگه زود زود ...

آره دیگه وقتی دلش نمیخواد ... ولی خیلی دلم میگیره چی میشد همه جا محبت باشه 😔

آره منم ترجیح میدم نرم یا بعد شام ولی خیلی دلم میگیره آخه چرا خانواده ها انقد سرد شدن

از حسادتش این کارو میکنه تو هم دعوتش نکن خب 

این همه آدم وجود داره مجبور نیستی که بری خونه خواهرشوهرت اونم بگه شامتو بردار بیا یعنی چی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟