2777
2789

بچه ها من میخوام به یه پسری که بهش گفتم دوسش دارم ولی نگفتم کیم خودمو معرفی کنم مامانم میدونه دوسش دارم میگه نه راضی نیست اصن

وضع زندگی ما: دوتا خونه هردوشون ویلایی دوتا ماشین و خونه روستا 

خودمم امسال کنکور دارم میرم دانشگاه 

وضع زندگیشون : یه خونه اپارتمانی اجاره ای یه ماشین هم باباش داره یه خونه هم تو روستا

خودش هیچی نداره دانشگاه ازاد رشتش حقوقه

من خودم فک میکنم ادما میتونن با هم بسازن ولی مامانم راضی نیست میگه نه فکرشو از سرت بیرون کن من دوسش دارم چیکار کنم؟ اون وقتی بهش گفتم دوسش دارم گفت تو بچه ای من تو این فازا نیستم ( هنوز نمیدونه من کیم) چیکار کنم؟

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم سرت به درس و آینده ات باشه این چیزا برات اب و نون نمیشه دو روز دیگه که پخته تر شدی دیگه عشق و عاشقی مشکلتو حل نمیکنه . 

اونم همچین در شرایط لوکسی برای ازدواج نیست که تو بخوای اینجور شیدا بشی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هیچی نداریدهیچکدومچجوری میخوای زندگی کنی

چقد حرفت انرژی منفی داشت...

همونجوری شما داری زندگی میکنی الان شما چجوری زندگی میکنی؟

جوری گفتی من بهش نگفتم کیم ،فکر کردم دختر ایلان ماسکی ،خوب شما هم معمولی هستی

مگه من گفتم ادم خاصیم؟ چقد واقعا حرفت مسخره بود من از لحاظ این گفتم که شاید دوسم داشته باشه نه چیز دیگه

به نظرم سرت به درس و آینده ات باشه این چیزا برات اب و نون نمیشه دو روز دیگه که پخته تر شدی دیگه عشق ...

اره واقعا مادرمم همینو میگه

ممنون از نظرتون