برنج هومالی نشنیدم تا بحال
من خودم گاهی برای مهمون پاکستانی یا هندی میپزم
اول از همه حسابی میشورم تا ابش زلال بسه شاید ده بار بشه بعد با اب زیاد و نمک خیس میکنم از شب قبل
برای ابکش کردن قابلمه یه مقدار از بزرگتر باشه با اب زیاد میجوشونم
اب سرد ماست اگه ترش باشه بهتره و کمی سرکه سفید با هم قاطی میکنم مثل دوغ همینطور که داره تند میجوشه کم کم بهش اضافه میکنم و سریع کف روش رو بر میدارم
اینطوری برنج سفید میشه و اون بوی برنج هندی کمتر میشه
من یه کمی بیشتر میجوشونم تا نرمتر بشه اخه برنج هندی یه مقدار سفته
برای روغن هم کره محلی گاوی یا کره پاستوریزه اب میکنم با کمی روغن مایع قاطی میکنم میریزم روش خیلی خوب میشه
حتی یه بتر مهمونامون نفهمیدن فکر کردن برنج ایرانیه