2777
2789
عنوان

پسرمو نمیتونم از کوچه بیارم خونه

357 بازدید | 13 پست

از وقتی بیدار میشه تا ساعت ۹ شب اینا همش تو کوچس 

میارمش خونه کلافه میشه حوصلش سر میره

همه بچه ها میرن خونشون این تنهایی میمونه بیرون حرفمم گوش نمیده ۷ سالشه

چه جوری سرشو گرم کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر زاده منم همین جوری هست 

ظهر گرما میرم تو آفتاب بازی می‌کنه 

آخرشم خون دماغ میشه😑

خواهرم میگه به خدا رفتم کلی اسباب بازی براش گرفتم میگم همین جا تو خونه بازی کن 

بازم تا صدای یه بچه تو کوچه میاد 

سریع می‌ره تو کوچه 

انقدم تو آفتاب بوده 

همه جاش سوخته 😐

باید قانون بذاری یعنی چی همش تو کوچست

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یاد بچه گی های خودمون افتادم همش دلمون‌میخواست بریم تو کوچه بازی،ولی من سالهاست تو شهرمون نمیبینم بچه ها بیان بیرون بازی کنن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
فقط امیدوارم بچه های دیگه تو کوچه سروصداشون اونقدر زیاد نباشه که مزاحم همسایه ها بشن اگه شرایطش هست ...

اتفاقا چندبار همسایه ها اعتراض کردن

کلاس فوتبال و نقاشی ثبتنامش کردم ولی بازم از کوچه میگیرم میبرمش کلاس

وای خیلی بده بچه به کوچه عادت کنه 

از هر بچه یه چیزی یاد میگیره دیگه قابل کنترل نمیشه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
دقیقاا پسر منم همینجوریه

خیلی هم خطر داره 

ماشین رفت و آمد می‌کنه 

خواهرم می‌گفت بچه ها داشتن تو کوچه بازی می‌کردن یه ماشین هم پلیس گذاشته بود دنبالش 

تو کوچه یه جوری با سرعت رد شد 

فقط خدا کمک کرد بچه ها داشتن کنار بازی می‌کردن وگرنه خدا نکرده همشون رو له میکرد و رد میشد 😑😑

بفرستیدش کلاس،باشگاه

سنش کم هست خطرناکه

ولی اگر کمتر بره و کوچه اتون امن باشه و با همسن خودش بازی کنه خیلی بهتر از اینه سرش تو گوشی باشه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بفرستیدش کلاس،باشگاهسنش کم هست خطرناکهولی اگر کمتر بره و کوچه اتون امن باشه و با همسن خودش بازی کنه ...

کوچمون ماشین اینا زیاد رفت امد نمیکنه ولی خب میمونه تو کوچه نه غذا میخوره نه چیزی آفتابم سیاهش کرده