2777
2789
عنوان

بیاین ی لحظه واجبه

77 بازدید | 11 پست

شوهرم و یکی دیگه میخواد برا رفیق تازه فوت شدشون برا شادی روحش ی کاری انجام بدن...

که هم عمری باشه هم یادگارش و برا شادی روحش....

به قیمت ۱۰ میلیون تا ۱۵ تومن حالا به نظرتون آبسرد کن خوبه ؟چند نفری نظرشون این بوده شما چیزی به ذهنتون میرسه بگیدممنونم 

خیلی مهمه که همیشه بشه ازش استفاده کرد و به درد مردم بخوره ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.. بله آبسردکن خیلی خوبه مخصوصا اهدا بشه واسه مدارس محروم.. یا ببین مدرسه چیزی کم داره کولری  یا چاپگری و از این جور چیزا واسه مدارس خیلی ثواب داره مخصوصا هم برای بچه هاست و هم در راه علم و اینجور چیزاست.. 

مثلا من در مدرسه کار میکنم خیلی به این چیزا نیاز داریم و دوست داریم خیری پیدا بشه آنها را اهدا کنه.. خودم برای روح پدرم خیلی برای مدرسه خرج کردم به نیت پدرم

اره .اما چیزی دیگ هم هست که بهتر باشه ؟

مسجد هم خوبه

مدرسه هم خوبه ولی وقتی به مدرسه وقف کنید چیزی از دستتون خارج میشه خوب هم مراقبت نمیکنن اگرم خراب بشه سریع ضایعات میکنن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

سلام عزیزم.. بله آبسردکن خیلی خوبه مخصوصا اهدا بشه واسه مدارس محروم.. یا ببین مدرسه چیزی کم داره کول ...

خودمم نظرم بود یا اینکه ی تیکه جهیزیه...باید بگم بهشون ممنونم ازت 

خودمم نظرم بود یا اینکه ی تیکه جهیزیه...باید بگم بهشون ممنونم ازت

خواسش میکنم عزیزم..‌خدا ان شاالله رحمتش کنه و روحش شاد.. خوشا به سعادتش که دوستای خوبی دارن و به به فکر آخرتش هستن.. دستتون سلامت و خدا خیرتون بده و حتما شما هم در ثوابش شریکین 🙏🏼👌🌷💞

خواسش میکنم عزیزم..‌خدا ان شاالله رحمتش کنه و روحش شاد.. خوشا به سعادتش که دوستای خوبی دارن و به به ...

ممنون عزیزم .خدا بیامرز خیلی خوب بود در حق همه خیلی دستش به کار خیر بود با وجود اینکه سنی نداشت و ...‌