2777
2789
عنوان

تو خونمون اضافی ام

297 بازدید | 32 پست

من عقدم ، تک دخترم . خوشگلم. خوش اخلاق و هنرمند.از ۹ سالگی فقط برای مامانم میپختم و میشستم و جارو میکردم و در کنارش توی درسامم ممتاز بودم. اینارو گفتم که منو بشناسید فک نکنین شاید فرزند بدی بودم.

برخلافش برادرام اصلا بحرف پدرو مادرم نمیکنن و اصلا کمک نمیکنن ولی همیشه آدم خوبه ان هرچی دارن مال اوناست و به من ک میرسه هیچی.

از ۱۹ سالگی خودم اینترنتی کار کردم و تمااام خرجامو خودم دادم حتی برا خونه هم خیلی خرج کردم از پولم.

الان ک عروس شدم انتظار دارن جهیزیمو خودم بخرم ولی خب درحال حاضر هیچ درامدی ندارم ، مامانم همونجور ک برا زندگی خودش چیزی نمیخره انگار زورش میاد برا منم بخره. از طرفی خونم رو تو شیشه کرده،تا ببینه حالم خوبه یا روانم آرامش داره میاد حالم و خراب میکنه میره. خیلی اذیتم میکنه.فقط موقع کارهاش باهام بینهایت مهربونه‌ . شوهرمم خیلی ماهه و کمکشون میکنه ولی مثل امروز شارژرش گم شده میاد میگه شوهر تو اومده برده و هرچی داریم میاد جمع میکنه میبره. بطوریکه تاحالا هیچی ازین خونه نبرده. شرایط عروسی هم نداریم چون پول نداریم ولی مامانم خونمون رو تو شیشه کرده چیکار کنم؟ یه عمر هست تحمل موندن تو این خونه رو ندارم 😭😭

خدایا شکرت

چه اخلاق بدی داره مادرت یعنی چی شوهرت برده 🤦‍♀️

وام ازدواجت رو بذار برای جهاز

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به این مملکت که ما جوونا مثل سگ کار میکنیم ولی نمیتونم ۲۰۰ میلیون جمع کنیم بتونیم یه عروسی بگیریم .به هیچی نمیتونه دلمون خوش باشه.

اینجوری از بقیه حرف بشنویم که چرا نمیرین سرخونه زندگیتون ، یکی نیست بگه خیلی غصه ما رو دارین دست تو جیبتون کنین وگرنه اینقدر با اینحرفاتون مشکل نندازین تو زندگی بقیه

خدایا شکرت
نامزدت چند سالشه و شغلش چیه

۲۸ شغل خوبی داره ولی همشو با قرض و وام امسال راه انداخته و امسال فقط باید وام های خیلی سنگین پرداخت کنه.درکنار وام های خرد و ریزی ک از قبل داره

خدایا شکرت
وام ازدواجتون عزیزم نگرفتید؟نمیتونید یه خونه با پول پیش ۵۰۰ اینا اجاره کنید باقی هم دوتا وسایل بخرید ...

گرفتیم خرج هم شده. من وسایل گرفتم ولی هنوز خیلی چیزا مونده ، شوهرم ک از همون بانک صد میلیون وام راسی داشت یکجا برا وام داد.

غصه خونه نداریم چون موقت داریم

خدایا شکرت
گرفتیم خرج هم شده. من وسایل گرفتم ولی هنوز خیلی چیزا مونده ، شوهرم ک از همون بانک صد میلیون وام راسی ...

والا نمیدونم چی بگم قشنگم

حس میکنم برنامه ریزی شده وامه رو خرج نکردید

بد هم هست ک خانواده کمک نمیکنن

چه اخلاق بدی داره مادرت یعنی چی شوهرت برده 🤦‍♀️وام ازدواجت رو بذار برای جهاز

وام که نصفش وسیله خریدم نصفشم برای قسطاش رفت.

. منم عصبانی شدم زنگ زدم شوهرم گذاشتم رو بلندگو گفتم شارژر بردی گفت نه میگم مامانم گفته سعید سارژرمو برده و دزدیده و ازینحرفا😭😭😭 اینجوری کردم شاید مامانم خجالت بکشه ولی یه درصد خجالت نکشید هنوز خوشحالم میشه عشق مارو بهم بزنه. دلم برا شوهرم بیشتر کبابه. نمیدونی چقدر آقاست چقدر کمک دست پدر و مادرمه‌. ولی الان بعد دوماه اومده خونمون و رفته مامانم اینجور حرفا میزنه. تازه الان دیدم شارژرش رو بخاری هم هست

خدایا شکرت
وام که نصفش وسیله خریدم نصفشم برای قسطاش رفت.. منم عصبانی شدم زنگ زدم شوهرم گذاشتم رو بلندگو گفتم شا ...

چرا این کارو کردی اخه؟ 

طفلک رو خُرد کردی 😥 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
والا نمیدونم چی بگم قشنگمحس میکنم برنامه ریزی شده وامه رو خرج نکردیدبد هم هست ک خانواده کمک نمیکنن

نه عزیزم با برنامه ریزی گرفتم ولی چون خانوادم حتی قسطای وام رو هم نمیدن مجبور شدم نصف وام رو تا الان برای قسطاش بدم بقیشم خرید کردم😭😭

خدایا شکرت
وام که نصفش وسیله خریدم نصفشم برای قسطاش رفت.. منم عصبانی شدم زنگ زدم شوهرم گذاشتم رو بلندگو گفتم شا ...

برین سرخونه زندگی تون 

دوران عقد زن و شوهر رو ازهم دور میکنه