در رابطه با اون تاپیک ک گفته بودن چرا زن بدون اجازه همسر نمیتونه بره سفر ولی شوهر میتونه چتونه خدایی همتون گارد گرفتین حمله کردین ب من من منظورم این بود توی سفر اگه اتفاقی برای مرد بیفته میتونه از خودش دفاع کنه مشکلشو حل کنه چون مررررررردههههه نترسه ولی اگه تو سفر برا ی خانوم تک و تنها اتفاقی بیفته میتونه چیکار کنه؟؟؟؟ تو سفر هزاران مشکل و اتفاق ممکنه بیفته مخصوصا اگه بفهمن تنهایی بدون همراه اومدی ک اوه خدا میدونه چیا ک منتظر اون خانومه من خودم شوهرمم اجازه بده خودم نمیرم چون دوره زمونه خراب شده ب کسیم کار ندارم هرکسی اختیار خودشو داره چنان گارد گرفتن انگار زدم پدرشونو کشتم پشت گوشی اینجورین تو واقعیت چجور باشین😐😐😐😐😐😐بعدم من نظر خودمو گفتم و ب کسی مربوط نیس عقیده من چجوریه عقیده شمام ب من ربطی نداره 👍👍👍
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.