zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 12423 عنوان تا حالا دیدید شکر یا قند کرم بزنه 739 بازدید | 3 پست از اینا که تو ارد می افته سفید رنگن و کوچیک چندماه پیش یه بسته شکر باز کردم توش کرم داشت اینماهم ی بسته قند باز کردم باز توش کرم بود برا شمام پیش اومده؟؟؟ 1403/04/09 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 تاحالاپیش نیومدهآبش کن وازپارچه عبوربده بعدبجوشون استفاده کن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 12423 تاحالاپیش نیومدهآبش کن وازپارچه عبوربده بعدبجوشون استفاده کن اره والا منم موندم چون اصن فک نمیکردم همچین چیزی تو شکر باشه ریختم تو شله زردم اصنم نگا نکردم ی قابله ب فنا رف توش همش کرم بود بسته بندیم بود اخه چرا شکر باید کرم بزنه اصن
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 اره والا منم موندم چون اصن فک نمیکردم همچین چیزی تو شکر باشه ریختم تو شله زردم اصنم نگا نکردم ی قابل ... منم ندیدم خداییالبته یه سوسک کوچیک سیاه گاهی میوفته.شکرت اگه مونده توی آب حل کن ازپارچه عبورش بده و... مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......