2777
2789
عنوان

تیک عصبی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 33 پست
11سالشه عزیزم

خب شما باید ببینی این تیک عصبی منشاش کجاست چرا باید تیک عصبی بگیره توی این سن

بنظرم اول با یه پزشک صحبت کنید و حالا بگید دارو هم نمیخواید به بچه بدید و خب ببینید دکتر چه جوابی به شما میده میگه طبیعیه یا میگه دلیلی داره 

و بعد هم حالا اگه دارو نمیخواید از روشای طبیعی نوشیدنیای طبیعی که خاصیت دارویی دارند میتونید استفاده کنید 

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

ن حواست به دوز و زیر متخصص خوب باشه ندارهبعدا اول شما ببر پیش دکتر مسلما اون بهتر از من و شما مبدونه ...

ممنون عزیزم از راهنماییت امروز ببرمش چون هر چی میگم خودش خوب بشه ولی فرقی نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو جلسه بردم پیش روانشناس گفت اضطراب نمیبینم ولی روانپزشک نبردم نمیدونم جسمی هست یا نه روانشناس گفت صبر کن خودش خوب میشه ممنون از راهنماییتون و این که وقت گذاشتید

خب شما باید ببینی این تیک عصبی منشاش کجاست چرا باید تیک عصبی بگیره توی این سنبنظرم اول با یه پزشک صح ...

خودمم نمیدونم راستش هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه فقط اینکه یکماه پیش اسمش رو فرستادن که پذیرفته شده برای تیم اصلی فوتبال باشگاه همش میگفت میترسم استرس دارم بعدش اینجوری شد روانشناس هم بردم ولی هر روز بدتر میشه بله انگار باید ببرم پیش روانپزشک ممنون عزیزم 

من یه مدت تیک داشتم خود به خود رفع شد کلاس پنجم بودم یه یمی دوسالی بود خوذش رفع شد چیزی نیس که گریه ...

پسر منم کلاس پنجم هست خدا خیرتون بده که امیدوارم کردین ممنونم ان شاالله همیشه سلامت باشید ببرمش دکتر ببینم چی میگه 

خودمم نمیدونم راستش هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه فقط اینکه یکماه پیش اسمش رو فرستادن که پذیرف ...

پس برای همونه.

توی این سن بچه ها خیلی چیزارو واسه خودشون بزرگ و ترس اور میکنن همین باعث همین تیک ها میشه

فکر کنم با چیزای طبیعی و آرامش بخش خوب میشه ان شالله

نگران نباش بانو 🤎

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

روانشناس بردم گفت خودش خوب میشه ولی داره بدتر میشه انگار ببخشید شما چند سالتونه دکتر نرفتین؟

هم سن سال خودتم مخارجش زیاد بود نتونستم برم از یه طرفم مامنم درگیر سرطان 

خیلی سخت میگذره 

هم سن سال خودتم مخارجش زیاد بود نتونستم برم از یه طرفم مامنم درگیر سرطان خیلی سخت میگذره

عزیز دلم   خدا کمکتون کنه و بحق فاطمه زهرا هم خودت هم مادر عزیزت شفای عاجل ان شاالله 

منم مشکلاتم خیلی زیاده همه دلخوشیم همین پسرمه 

خانمی پسرتون خوب شد؟ چیکار کردین ؟

سلام عزیزم بله الهی هزار بار شکر خیلی نذر و نیاز کردم بردم دکتر طب سنتی دارو داد خوب شد البته کنارش مسافرت، شنا، تفریح، ورزش و دور بودن از استرس و فشار عصبی