2777
2789
عنوان

واسه برادر شوهر سربازم چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 29 پست
دایی منم بیرجند میره

خوبه خواهر شوهر ندارم وگرنه بهت شک میکردم😂😂😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
خوبه خواهر شوهر ندارم وگرنه بهت شک میکردم😂😂😂

😂😂😂

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول بدین بهش. بگو مدیونی بجز مغزیجات مقوی چیز دیگه ای بخری😊😊😊 شوخی کردم هر چی دوس داشت بخره.

کارت هدیه چطوره با یه جعبه شکلات یا باقلوا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
کارت هدیه چطوره با یه جعبه شکلات یا باقلوا

کارت هدیه عالیه..

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
كارت تلفن عمومي😐 به خدا انقدر لازمش ميشه. سخت پيدا ميشه 😁

واقعا؟؟؟ بیچاره تو ارتش هم افتاده. میگن اذیتشون میکنن. 

خیلی هم خوبه. انشاالله مسافرتون به سلامت میره و برمیگرده🌷

مرسی عزیزم. دعا کنین یکم اذیتش کنن سر به راه بشه. خیلی مادر شوهرمو اذیت میکنه. 

واي ارتش كه بله سختگيرن.. شوهر من سپاهه تقريبا مثل هتل ميمونه😂😂

سپاه که عالیه. ولی همون ارتش حقشه😂😂😂

پول با یکم پسته ک تو راه بخوره

پسته هم فکر خوبیه. مرسی عزیرم.