به این فکر میکنم ک چرا من مثل اونایی نیستم ک ملیون ها خرج میکنن ک به پوست و موشون برسن اونوقت ما دست به سیگار میزنیم ...
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
متاسفانه سیگار هرروز میکشم اونم چند نخ مثلا ۵.۶ نخ
قلیانم هروقت دورهم جمع بودیم
سیگارو چون تو خونمونم سیگاری داشتیم منم یواشکی برداشتم کشیدم چس دود میکردم بعد دیگه الان سیگاری ماهری شدم متاسفانه☹☹☹☹☹
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
من 33سالمه.وقلیون میکشم البته کمش کردم شده هفته ای یکبار. پوستم نه داغونه نه چروک داره
پس این عوارضی ک درموردسیگار میگن چیه
متاسفانه سیگار هرروز میکشم اونم چند نخ مثلا ۵.۶ نخقلیانم هروقت دورهم جمع بودیم سیگارو چون تو خونمونم ...
وای دقیقا خودمنی .منم اول چس دود ،الان ماهر
یکساله ک میکشم ،میخوام از امروز دیگه ترکش کنم
وای دقیقا خودمنی .منم اول چس دود ،الان ماهر یکساله ک میکشم ،میخوام از امروز دیگه ترکش کنم
من تو طول بارداری بخاطر بچم لب نزدم اولش سخت بود ولی بعدش تونستم ۹ ماه نکشم فقط دو یا سه بار که شدید حالم بد بود دو پوک زدم ولی دیگه بعد زایمانم بازم کشیدم
من یکی از اقوام نزدیکم که خانوم هم هست الان ۴۱ سالشه و فککنم از ۲۵ سالگی اینا میکشه اتفاقا پوستش از مال من بهتره
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
کم کم سیگار ولش کن چون دندوناتم خراب میکنه. جاش قلیون بکش ولی نه هرروز بعد اونم ول کن تفریحی بکش
اره باید ولش کنم دندونام همه پوسیده